USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинянина вилучили рапіру

17 Жовтня 2017 15:16
Вчора, 16 жовтня, під часобшуку працівники поліції вилучили в жителя райцентру Турійськ рапіру.

Про це повідомляє поліція Волині у Фейсбук.

За фактом незаконного поводження зі зброєю проводиться досудове розслідування за ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Під час санкціонованого обшуку в будинку за місцем проживання 36-річного мешканця райцентру Турійськ поліцейські виявили рапіру «Восток». Зловмисник намагався продати її через мережу Інтернет.

Правоохоронці вилучили рапіру та направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За цим фактом проводиться досудове розслідування за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу.

Стаття передбачає покарання штрафом або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 17 Жовтня 2017 15:19
Краще б ті нові поліцаї із злочинністю боролися!
Поліцай Показати IP 17 Жовтня 2017 23:31
А навіщо купляти рапіру, якщо її можна в хазяїна віджати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus