USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У волинянина на обійсті «накрили» підпільний цех із виготовлення вина

21 Січня 2019 12:23
Працівники податкової міліції під процесуальним керівництвом прокуратури викрили підприємця Іваничівського району, який організував роботу підпільного цеху з виготовлення алкогольних напоїв без відповідних на те дозвільних документів. Про це інформує прес-служба ГУ ДФС Волині.

У рамках операцій «Акциз-2019», «Мережа» та розслідування кримінального провадження за ст.ст. 199, 204 КК України з’ясовано, що «підприємливий бізнесмен» в одному з приміщень власного обійстя здійснював виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв під власною торговою маркою у вкрай неприйнятних санітарних умовах.

Виготовлений таким чином товар розливався у спеціально підготовлені пляшки з написом на етикетці «Виготовлено десь на Волині» об’ємом 1 літр. Надалі продукція реалізовувалась за місцем проживання вище вказаного «бізнесмена» та через мережу Інтернет.

Внаслідок проведення огляду за місцем виготовлення та продажу фальсифікату виявлено та вилучено 2900 літрів алкогольної продукції, а також обладнання для незаконної діяльності, зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикову та скляну тару, шланги, лійки. Орієнтовна вартість вилученого становить близько 900 тисяч гривень.

Підготовлено клопотання про накладення арешту на весь вилучений товар. Слідчі дії тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клава Показати IP 21 Січня 2019 14:38
З торгівлі весь шмордяк вилучили ?..
Viking до Клава Показати IP 21 Січня 2019 15:13
Все забрали на дегустацію в райвідділок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus