USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку в підпільному цеху з ячменю виготовляли брендову каву

5 Грудня 2018 20:32
Підпільний цех, де виготовляли каву з ячменю, викрили в Луцьку. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінал, однак суд не дав дозволу на проведення обшуків, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Придбати дорогу каву зараз може не кожен. Ціна закордонного продукту коливається від 100 до 190 гривень. Тому кавомани середнього класу завжди у пошуках дешевшого, але відомого виробника. Однак при покупці такого товару не кожен задумується про те, що замість смачної, запашної кави можете отримати подрібнені жолуді, або ж у кращому випадку – ячмінь.

Саме таке підпільне виробництво кавової продукції знайшли у Луцьку.

33 мішки з ячменем, 3 кілограми сирих кавових зерен, спеціальне обладнання для перемолу, обсмажування і пакування кави та самі упаковки – все, що потрібне для ось такого бізнесу. Волинські слідчі відкрили кримінал за даним фактом. Але суд не дав дозволу на конфіскацію цього «добра», тобто виготовляти каву з ячменю та поставляти таку підробку людям спритні ділки можуть і далі. Але націкавіше, що пакують цей продукт в упаковки німецького виробника – «Dallmayr» та «NapoCoffe».

Саме такий міні-завод «відомого бренду» знаходиться на закинутих складах міста.

Продавці на місцевих ринках розповіли журналістам, що напій таких марок навіть по закупівельній ціні коштує дуже дорого. Деякі ніколи навіть не чули про таку каву.

Однак в інтернеті все ж вдалося натрапити на такий продукт. «Розчинна кава Dallmayr(далмаєр) Premium – чудовий натуральний сублімований напій кави, створений з добірних зерен 100% арабіки преміум сортів. Володіє багатим насиченим ароматом. При приготуванні утворюється ніжний, рівний шар пінки. Dallmayr(далмаєр) Premium – ідеальне рішення для любителів кави, які цінують високу якість і простоту приготування», - зазначають продавці в описі продукту.

За одну пачку пані, яка продає каву, просить всього лиш 75 гривень. Для оптових покупців навіть діє знижка – по 63 гривні за пачку.

За номером, який вказаний на сайті, журналістам відмовились називати постачальників «брендової» кави та зазначили, що наразі їхній склад зачинили, мовляв, проблеми з орендою приміщення.

Склад зачинили, ймовірно, після візиту поліції та слідчих. Однак, товар, який уже встигли, так би мовити, намолоти на розпакувати розпродати потрібно. Тому й продають цю чудо-каву в інтернеті, такої продукції від цієї пані на сайті безліч.

Хто постачає каву, журналістам так і не сказали, але й так стає зрозуміло – у пачці більше хмільного продукту ніж самої кави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Лучанин Показати IP 6 Грудня 2018 01:42
Все проплачено, але не вчасно, тому накладка вийшла, для статистикі піде, молоді слідчі побігають, імя суді хабарника в студію
Ану Показати IP 6 Грудня 2018 05:05
А де прізвище того судді, фамілію в студію, люди мають знати героїв пофамільно!!!
Че до Ану Показати IP 6 Грудня 2018 09:05
А "пірашав вопрос" Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду О.С.Ющук
Лучанка Показати IP 6 Грудня 2018 09:13
прокурор кришує, в долі пацан
євробляхи Показати IP 6 Грудня 2018 15:45
Повага.. Молоці підприємці. Напоїли лохів халявною кавою
Фанат поліщука Показати IP 6 Грудня 2018 16:00
Пачка Далмайєр 0,5 кг коштує на базарі біля 200 грн. Уявіть які гроші заробляє бидлота.
Фанат поліщука до Фанат поліщука Показати IP 6 Грудня 2018 16:02
В зернах або мелена.
Коля до Фанат поліщука Показати IP 7 Грудня 2018 22:44
Вона теж лівак, сьогодні повторити будь-яку упаковку, як 2 пальці. Чесна кава тільки та, яку самі купите в європейських маркетах.
ЛУЦЬК Показати IP 7 Грудня 2018 18:03
МЕЛЕНА 145 150 грн в зернах 150
Анонім Показати IP 9 Грудня 2018 16:45
платіж, що сплачується нерезиденту за використання торговельної марки (знака для товарів і послуг) з ціллю застосування положень Податкового Кодексу вважається роялті та підлягає оподаткуванню відповідно до п.п. 141.4.2 п. 141.4 ст. 141 ПКУ, якщо інше не передбачено положеннями міжнародних договорів, тобто якщо продавець не платив за використання чужого бренду/торговельної марки - йому світить штраф 100 %, і не варто звінувачувати суддю стосовно відмови на проведення обшуку, адже не рідко поліцію використовують, щоб розібратись з конкурентами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus