USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинській громаді попрощалися з 20-річним Героєм Василем Куприянчиком

29 Березня 2024 20:21
29 березня у Городищенській громаді попрощалися із загиблим військовослужбовцем Василем Куприянчиком. Поховали Героя на кладовищі в селі Ниви-Губинські.

Про це повідомили в громаді.

Упродовж всього маршруту з Луцька до Сенкевичівки та Нив-Гибинських, кортеж на колінах зустрічали місцеві мешканці – і дорослі, і діти з прапорами та квітами віддавали останню шану 20-річному воїну, який мужньо боронив нашу землю від російської навали.

Проводили Василя Куприянчика в останню путь рідні та знайомі, друзі та побратими, мешканці Городищенської громади та духовенство, керівництво та працівники апарату ради.

Поховання військового здійснювалося з усіма військовими почестями та за церковними традиціями. Чин похорону відбувся у Свято-Юріївському храмі селища Сенкевичівка, прощання – на подвір’ї обійстя бабусі у селі Ниви-Губинські.

Процесію супроводжував військовий оркестр та військовослужбовці.

Старший стрілець-оператор одного зі штурмових батальйонів солдат Василь Куприянчик, який проходив військову службу за контрактом, вірний військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, загинув поблизу населеного пункту Орлівка Донецької області 22 березня 2024 року.

Прощались з Героєм, як належить, спільною молитвою, виконанням Державного Гімну України військовим оркестром під залпи почесної варти.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus