USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

У Волинській обласній раді – нова депутатка

23 Травня 2024 11:55
Замість Валентина Кошельника, який достроково склав депутатські повноваження, до найвищого представницького органу краю за черговістю обрано Людмилу Панасюк з виборчого списку фракції «ЗА Майбутнє».

Про це 23 травня на сесії Волинської обласної ради оголосив голова Волинської обласної територіальної виборчої комісії Дмитро Хомич.

Він повідомив: відповідно до чинного законодавства, в разі дострокового припинення повноважень одним із депутатів до обласної ради проходить наступний у списках фракції кандидат. У випадку фракції «ЗА Майбутнє» – це Панасюк Людмила Григорівна. Її визнано обраним депутатом Волинської обласної ради.

Відзначимо, що Людмила Панасюк є директоркою Колківського центру професійної освіти.

Депутату Волинської обласної ради Валентину Кошельнику достроково припинили повноваження в березні 2024 року. Підставою для ухвалення рішення стала особиста заява Валентина Кошельника про складання депутатських повноважень.

Нагадаємо, у вересні минулого року НАБУ і САП викрили депутата Волинської облради. Йому інкримінували одержання неправомірної вигоди у сумі 35 тисяч доларів. За ці кошти він обіцяв посприяти громадянину в придбанні земельної ділянки, що розташована на території однієї з територіальних громад Волинської області, для створення на ній підприємства з утилізації відходів. Пізніше депутату повідомили про підозру у зловживанні впливом.

Вищий антикорупційний суд узяв під варту депутата Волинської обласної ради Валентина Кошельника з альтернативою 900 тисяч гривень застави. НАБУ і САП підозрюють його у зловживанні впливом.

Разом з тим Валентина Кошельника відсторонили з посади директора Володимирського спортивного ліцею. Він виконував обов’язки керівника цього закладу з червня 2023 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волиняни Показати IP 23 Травня 2024 13:05
Яка радість, яка радість !
Maха Показати IP 23 Травня 2024 15:43
хто б сумнівався

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus