USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Волинській облраді обирають заступника голови

20 Жовтня 2021 13:15
Депутати під час таємного голосування голосуватимуть за кандидатуру заступника голови облради.

Голосування призначене під час позачергової сесії ради.

Нагадаємо, під час минулої сесії, заступник голови Волиньради Григорій Пустовіт звільнився з займаної посади без припинення депутатських повноважень.

На вакантне місце голова облради Григорій Недопад подав кандидатуру того ж таки Григорія Пустовіта.

«Григорій Олександрович уже у нас працював і показав гарні результати», – пояснив він мотиви такого рішення.

Сам Григорій Пустовіт пояснив, що пішов з посади, відповідно до закону про місцеве самоврядування за власним бажанням, адже свого часу до апарату ради надійшов припис НАЗК з проханням усунути певні порушення.

«Коли мене спитали, я сказав, що це моє рішення. Я мав право скласти повноваження і його використав. У приписі НАЗК йшлося, що я нібито порушив терміни згоди на спецперевірку, мене треба звільнити із займаної посади. Але насправді терміни не були порушені. Щоб не було проблем у керівницва обласної ради, я склав повноваження», – зазначив Григорій Пустовіт.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus