USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.95 10.15

У волинському місті під паркінг продають комунальну землю

30 Березня 2024 23:19
У Любомлі Ковельського району продають земельну ділянку комунальної власності. Призначення ділянки – для будівництва та обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови.

Аукціон на сайті prozorro.sale оголосила Любомльська міська рада.

Як вказано, на торги виставлено земельну ділянку несільськогосподарського признання. Її можна придбати у власність. Площа землі – 0,0306 гектара. Кадастровий номер – 0723310100:01:000:2143.

Ділянка розташована на вулиці 1 Травня, 39п у Любомлі Ковельського району.

Категорія земель – землі житлової та громадської забудови. Вид цільового призначення – для будівництва та обслуговування парків і автостоянок на землях житлової та громадської забудови.

Зазначено, що на території доступне електропостачання.

Початкова ціна продажу – 101 454 гривні.
Рішення про продаж згаданої ділянки було прийнято на сесії Любомльської міської ради наприкінці травня 2023 року.

Читати ще: У Ковелі продають землю під будівництво стоянки чи паркінгу

Нагадаємо, в селі Сомин Луківської селищної ради Ковельського району продавали земельну ділянку комунальної форми власності. Призначення землі – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Її стартова вартість становила 67 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus