USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинському селі діти збирають гроші на автомобіль для захисників

16 Червня 2022 20:50
У селі Новостав Боратинської громади місцеві школярі організували благодійну акцію: встановили на дорозі імпровізований блокпост, а водіїв, які зупинялися, просили долучитися до збору коштів на автомобіль для військових, зокрема й для жителя громади Олександра Шмідта.

Про це повідомили в Боратинській сільській раді.

«Уже найближчими днями Олександр у складі свого підрозділу вирушає для виконання бойових завдань, – розповідає мама одного з дітлахів, жителька села Новостав Ірина Рихлюк. – Хлопцям дуже потрібен автомобіль, тож ми кинули клич у фейсбуці серед жителів нашої громади. Діти теж почули, що є потреба у коштах, і вирішили допомогти у свій спосіб».
Школярі організували такий собі патруль – перевіряли у водіїв документи, просили сказати «Паляниця», а також пропонували долучитися до збору грошей. Ідея виявилася доволі дієвою, адже діти назбирали 1000 грн.
«Цю суму ми долучимо до інших коштів, які вже надійшли нам на картку (а це майже половина необхідної суми) і використаємо для придбання авто нашим військовим», – каже жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus