USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Володимирчан кличуть на благодійний книжковий ярмарок

19 Жовтня 2022 15:22
23 жовтня з 11:00 до 14:00 поблизу культурно-мистецького центру у Володимирі відбудеться черговий книжковий ярмарок «Книга за життя», що спрямований на збір коштів для ЗСУ.

Про це повідомляють у міській раді Володимира.

Ярмарок, що його організувала волонтерка Ольга Жигунова, вже проводили у внутрішньому дворі Домініканського монастиря 25 вересня. Тоді захід об’єднав багатьох поціновувачів літератури, мистецтва та історії. Оскільки не всі книги вдалося реалізувати, акцію вирішили продовжити.

Тож усі охочі можуть передати україномовні книги зі своїх домашніх бібліотек на благодійність та придбати нові з представленого на ярмарку асортименту. Окрім цього, в межах ярмарку відбудеться продовження акції «Ворожу літературу на макулатуру, а гроші – на ЗСУ», долучившись до якої, жителі громади можуть здати на макулатуру книги російською мовою.

Читати ще: «Книга за життя»: у Володимирі на благодійному ярмарку збирали кошти для ЗСУ

Всі кошти, вторговані на ярмарку, буде передано на потреби військовослужбовців однієї з військових частин, що дислокується у Володимирі.

«Дякуємо усім, хто приніс свою літературу для цієї справи. Ініціатива триватиме близько двох тижнів, тож усі , хто має бажання долучитися, можуть приносити свої книги у кав’ярню «Люкке» та придбати нове та цікаве на ярмарку в центрі міста біля культурно-мистецького центру», – йдеться в дописі волонтерки Ольги Жигунової у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus