USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У волинському селі відремонтують будинок культури

12 Вересня 2021 23:35
Капітальний ремонт глядацького залу будинку культури запланований у селі Копачівка Рожищенського району. Приміщення розташоване на вулиці Першотравневій, 48.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосила Копачівська сільська рада. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 20 вересня.

Очікувана вартість робіт становить 446 813 гривень.

Капітальний ремонт глядацького залу будинку культури включатиме улаштування дерев’яних та полівінілхлоридних плінтусів, цементної стяжки, улаштування покриття з ламінату, керамічних плиток, заміну дверей, встановлення пластикових підвіконних дошок, улаштування підвісної стелі, мурування окремих ділянок внутрішніх стін, монтаж світильників та іншого електрообладнання тощо.

Усі роботи хочуть завершити до кінця поточного року. Гарантійний термін становитиме п’ять років.

Нагадаємо, капітальний ремонт будинку культури запланований також у селі Доросині Луцького району.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus