USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У селі Луцького району відремонтують будинок культури

9 Вересня 2021 22:15
Капітальний ремонт будинку культури запланований у селі Доросині Луцького району.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосила Доросинівська сільська рада. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 10 вересня, аукціон розпочнеться 13 вересня.

Очікувана вартість робіт становить 4 286 502 гривні.

Ідеться про капітальний ремонт покрівлі, заміну віконних і дверних блоків будинку культури, що на вулиці Миру, 53 в селі Доросині.

Роботи включатимуть демонтаж віконних і дверних коробок, встановлення 24 віконних і шести дверних блоків, підвіконних дошок, віконних зливів, поліпшене фарбування відкосів, розбирання горищних перекриттів, облаштування нових перекриттів, улаштування пароізоляції, утеплення перекриттів, поліпшене фарбування стель, монтаж блискавкозахисту, вогнезахист дерев’яних конструкцій, влаштування шатрової покрівлі з металочерепиці, встановлення слухових вікон, монтаж технічних сходів, влаштування підшивки і водовідвідної системи тощо.

Ремонт мають закінчити до 20 грудня 2022 року. Гарантійний термін на виконані роботи складатиме п’ять років.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus