USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

У волинському селі зроблять дорогу

30 Вересня 2023 19:41
У селі Литовеж Володимирського району запланували поточний ремонт вулиці Івана Франка. Роботи хочуть провести цього року.

Тендер на ремонт на сайті держзакупівель оголосила Литовезька сільська рада. Пропозиції учасників приймають до кінця вересня. Аукціон стартує 2 жовтня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Івана Франка в селі Литовеж становить 2,55 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть планування площ механізованим способом, улаштування підстильних і вирівнювальних шарів основи зі щебеню, улаштування вирівнювального шару основи із щебенево-піщаної суміші асфальтоукладчиком.

Поточний ремонт у Литовежі мають закінчити до 22 грудня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме три роки.

Читати ще: За понад 300 мільйонів: на Волині хочуть відремонтувати дорогу

Нагадаємо, в селах Струмівка та Гірка Полонка запланували поточні ремонти доріг. Цьогоріч у Струмівці мають відремонтувати вулиці Готельну та Сільську, а в Гірці Полонці – вулицю Зелену.

У Луцькому районі запланували поточний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С 030840 Цеперів – Баїв – Городище – /Н-17/ від 2,7 до 6,3 кілометра.

Окрім того, поточний ремонт дороги мають номір провести в селі Мирків Луцького району. Там хочуть відремонтувати вулицю Верхоставську.

Також у Луцькому районі в селі Рудники відремонтують вулицю Центральну, в Озері – вулицю Молодіжну, а в селі Журавичі – вулицю Садову.

Як ми писали, Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області оголошувала тендери на ремонти доріг Задиби–Клюськ і Ізов–Бортнів–Бужанка–Нововолинськ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus