USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинських лікарнях збільшили кількість ліжок для хворих на COVID-19

25 Вересня 2020 13:38
Через зростання завантаженості у волинських лікарнях було збільшено кількість ліжок для хворих на коронавірус.

Про це йшлося 25 вересня під час брифінгу в облдержадміністрації щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Заступник керівника управління охорони здоров’я Валерій Руцький розповів, що за останню добу медики здійснили понад 330 екстрених виїздів, 21 особа була госпіталізована. Окрім екстреної медичної допомоги, працюють мобільні бригади, які за добу здійснили 230 виїздів.

«Усі заклади області готові до боротьби з пандемією. У нас виділено 18 закладів, які працюють саме з пацієнтами з COVID-19», – сказав він та повідомив, що через зростання завантаженості в лікарнях управління охорони здоров’я прийняло рішення про збільшення кількості ліжок для хворих на коронавірус. Так, загалом кількість ліжок було збільшено на 50 (20 ліжок – у Камінь-Каширській центральній районній лікарні, 10 – у Маневицькій ЦРЛ, 10 – у Ратнівській ЦРЛ та 10 – у Рожищенській ЦРЛ).

Валерій Руцький зазначив, що зараз медичні працівники захисними костюмами, масками, рукавичками і т. д. забезпечені на 97,7% від потреби. Також лікарні мають 156 ШВЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus