USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У волинських патрульних – новий очільник

31 Січня 2023 21:19
Управління патрульної поліції Волинської області та підрозділ у м. Ковелі отримали нових керівників.

Сьогодні перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький провів оперативну нараду з особовим складом Управління патрульної поліції у Волинській області. Зокрема представив двох новоспечених керівників, повідомили у патрульній поліції України.

Майор поліції Дмитро Мокич очолить патрульну поліцію Волинської області.

Протягом останнього року він обіймав посаду заступника начальника УПП у Волинській області.

Старший лейтенант поліції Роман Оксентюк до цього часу служив на посаді командира взводу роти ТОР УПП у Волинській області. Відтепер призначений керівником відділу організації несення служби в місті Ковель.

Обидва новоспечені керівники підрозділів несуть службу в патрульній поліції Волинської області з 2015 року на різних посадах, тож добре знають особливості роботи своїх підрозділів.

«Дякую усім патрульним за службу на волинській землі і бажаю успіху новопризначеним керівникам. Не підведіть, а тільки розвивайте те, що вам довірено. Віримо та знаємо, що вам це під силу», – підсумував Олексій Білошицький.

Як ми повідомляли, натомість Андрій Крутень, який був начальником патрульної поліції Волині, очолить патрульну поліцію Львівщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Радувець Ларіса Показати IP 31 Січня 2023 21:36
Бритись вже не треба? Сором! Опустилися.
Я до Радувець Ларіса Показати IP 1 Лютого 2023 08:44
Сором - це сидіти і строчити дурниці в коментарях,які ні в тин,ні в ворота. Давно вже кажу,що доступ в інтернет треба надавати після довідки психіатра "здоровий/здорова".
Володимир Дмитрук. до Радувець Ларіса Показати IP 1 Лютого 2023 17:42
Дмитро Мокич майже з перших днів на фронті. Тільки тиждень, як з під Бахмуту повернувся. Не встиг поголитися, вибачайте.
Діма до Радувець Ларіса Показати IP 3 Лютого 2023 06:53
А мені подобаються непоголені поліцейські. Сексуальні !!! Привабливі!!!
Hd Показати IP 1 Лютого 2023 13:24
Дмитро Мокич - достойний цієї посади! Порядний чоловік!
Анонім до Hd Показати IP 1 Лютого 2023 16:30
там порядність є протипоказанням до служби
А ця Лариса Показати IP 1 Лютого 2023 16:00
Цілими днями тільки сидить і строчить коменти, що в телеграмі ,що тут, інтересно яку цінність для суспільства несуть такі Ларіски, і в церкві куди ходиш теж напевно все не так, пастор не бородатий?
Експерт Показати IP 2 Лютого 2023 04:23
Ну хоть тут перемога?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus