USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У В'єтнамі масштабні повені знесли армійські казарми: 22 людини зникли безвісти

18 Жовтня 2020 12:13
У в’єтнамській провінції Куанг-Трі внаслідок зсуву ґрунту щонайменше 22 військовослужбовців зникли безвісти. В уряді завили, що це може стати найбільшою військовою втратою у мирний час, оскільки країна бореться з найсильнішими повенями за останні роки.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Reuters.

«Зсув обрушився на казарми підрозділу 4-го військового регіону В’єтнаму», – йдеться у повідомленні уряду на сайті. Це сталося через кілька днів після загибелі 13 людей внаслідок чергового зсуву в сусідній провінції Туа Тхієн Хюе. Загинули переважно солдати.

«У нас була ще одна безсонна ніч», – заявив заступник міністра оборони Фан Ван Джанг журналістам у 18 жовтня. Пізніше в уряді повідомили, що тіла трьох зниклих військових були вилучені.

«Ми ніколи не втрачали стільки військових,зокрема двох генералів і високопоставлених чиновників, внаслідок стихійних лих», – сказав уряд країни Південно-Східної Азії у дописі на Facebook.

Інтенсивні опади у В’єтнамі спричинили масштабні паводки та зсуви ґрунту, що не припиняється від початку жовтня. Внаслідок негоди загинуло понад 70 людей у ​​центральній частині В’єтнаму. Натомість, найсильніші дощі очікуються протягом наступних кількох днів.

18 жовтня державні ЗМІ повідомляли, що річки в провінції Куанг-Трі піднялися до найвищого рівня води за останні 20 років.

У деяких районах центральної частини В’єтнаму до 21 жовтня прогнозують до 600 міліметрів опадів, повідомило метеорологічне агентство країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus