USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Повені в Німеччині: 16 людей досі вважаються зниклими безвісти

5 Серпня 2021 20:41
Через три тижні після серйозних повеней в Німеччині 16 людей досі вважаються зниклими безвісти у федеральній землі Рейнлянд-Пфальц.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Stern.

За словами представника поліції Кобленца, зі 141 загиблого внаслідок повеней ідентифіковано 121 людину – на шість осіб більше, ніж напередодні.

Про нових загиблих у регіоні більше не повідомляють.

Щонайменше 180 людей загинули в результаті сильних повеней, які в липні знищили міста на заході Німеччини.

Катастрофа змусила людей замислитись, чи влада зробила достатньо, щоб завчасно попередити мешканців.

Деякі чиновники визнали, що їхня реакція на кризу могла бути кращою, але врешті сказали, що зробили те, що було в їх силах.

Прокурор Кобленца перевіряє підстави для порушення кримінальної справи щодо фактів загибелі людей під час повені, що сталась в німецькому окрузі Арвайлер в середині липня.

Нагадаємо, на захід Німеччини обрушилися сильні повені. У Німеччині, яка страждає від сильної повені, в результаті стихії безвісти зникли понад 1300 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus