USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.85

У В’єтнамі затримали 8 підозрюваних у смерті 39 людей, тіла яких знайшли у вантажівці

4 Листопада 2019 12:50
Поліція В’єтнаму затримала вісьмох людей, яких підозрюють у смерті знайдених у вантажівці у Великій Британії 39 в’єтнамців. Про це повідомляє УНН із посиланням на Reuters.

«Поліція В’єтнаму затримала вісім людей через знайдених 39 загиблих в’єтнамців у вантажівці поблизу Лондона минулого місяця», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що британська поліція затримала двох людей на минулому тижні.«На основі того, що ми дізнаємося від підозрюваних, ми будемо активно розпочинати розслідування щодо боротьби та викорінення цих угруповань, які незаконно привозять людей до Британії. Найкраще зараз – це боротися з наслідками інциденту та допомагати членам сім’ї отримати тіла», – сказав начальник поліції провінції Нгуен Хуу Кау.

Зазначається, що у поліції цю трагедію трактують не як торгівлю людьми, а як контрабанду. Цей випадок допоміг пролити світло на контрабанду бідних людей з Азії, Африки та Близького Сходу та їх небезпечну подорож на Захід.

«Більшість жертв були із сусідніх провінцій Нге Ан та Ха Тінь, на півночі центрального В’єтнаму, де погані перспективи роботи, підтримка влади, банди контрабандистів та екологічні катастрофи – все це сприяє зростанню кількості мігрантів», – додали у Reuters.

Нагадаємо, вантажівку з 39 тілами поліція графства Ессекс виявила вночі 23 жовтня приблизно за 30 кілометрів на схід від Лондона. За підозрою у вбивстві раніше затримали водія, 25-річного вихідця з Північної Ірландії. Вантажівка, у якій знайшли тіла, належить ірландській компанії Global Trailer Rentals Ltd.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus