USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Повінь у В'єтнамі забрала життя понад півсотні людей

13 Жовтня 2017 13:36
У В'єтнамі в результаті повеней, які охопили північ і центр країни, загинуло 54 людини та ще 39 вважають зниклими безвісти.

Про це повідомляє Reuters.

Стихія, яка почалася на цьому тижні, вважається найгіршою за останні роки.

Повені зруйнували 317 будинків, а ще понад 34 тисячі затоплені або пошкоджені. Також понад 22 тисячі гектарів рису були розмиті водою, а більше 180 тисяч тварин – вбиті або змиті.

Окрім того, повідомляється, що стихія торкнулася семи провінцій сусіднього Таїланду. Там вода затопила понад 480 тисяч гектарів сільськогосподарських угідь.

Як повідомлялося раніше, найбільшою мірою від повені постраждали центральні провінції Тханьхоа і Нгеан, а також Шонла, Хоабинь і Єнбай на півночі країни. Раніше вказувалося про 48 загиблих внаслідок повеней.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus