USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У замку Любарта – ювілейний фудфест. Фото

14 Вересня 2019 13:23
Насичена палітра смаків, нові та експериментальні страви, драйвова музика, розіграші та незабутня атмосфера – таким обіцяє бути Х Lutsk Food Fest.

Розпочався гастрономічний фестиваль у замку Любарта 14 вересня і триватиме протягом двох днів.

До уваги відвідувачів – різноманіття напоїв і наїдків. Тут можна відшукати і як вже традиційні страви, приготовані на грилі, чи фаст-фуд, так і екзотику, до прикладу равлики. Окрім того, ресторатори пропонують м’ясні копченості, свіжовипечений хліб, оригінальні чіпси, грузинську кухню, солодощі та здорову їжу, а також лимонади, домашні наливки, пиво та абсент.

Якщо ви не знаєте, що спробувати першим, на допомогу прийде колесо фортуни.
Також, як зазначають організатори, протягом фестивалю здійснюватимуть збір органічних відходів для жителів Луцького зоопарку.

Передбачено для гостей фесту і чимало розваг – майстер-класи та забави для дітей, запрошені музичні виконавці, розіграші призів та численні фотозони. Кожен тут знайде щось для себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 14 Вересня 2019 15:13
Дякую організаторам і всім хто доклав зусиль, щоб у замку проводили такі фестивалі. Дуже багато смачної їжі. Ми з сім’єю гарно провели час.
Анонім до 123 Показати IP 14 Вересня 2019 17:46
Почавкали,в душу лізе жратва в історичній пам'ятці?Спиртні напої розпивали,задовільнили свої потреби?Не забули в кущі за замком сходити?Туристів не розлякали?
123 до Анонім Показати IP 15 Вересня 2019 12:36
Так, їжа лізла, спиртні напої теж смачні і на будь який смак, в кущі ходити нема потреби так як є біо туалет. Я б і не ходив би в ту історичну пам’ятку якби там не проводилися такі заходи. В дитинстві находився коли навчався у школі.
Анонім Показати IP 14 Вересня 2019 18:25
Вхід вільний?
ігор луцький Показати IP 14 Вересня 2019 21:40
Треба там відкрити генделики на постійній основі.Скоро тисячі европейців будуть їхати до замку,разом скуштують національні страви.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus