USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Запоріжжі викладач пропонував студентам інтим «по дружбі». Відео 18+

18 Січня 2022 21:11
Студенти одного із запорізьких коледжів записали на відео, як викладач просить про інтим «по дружбі» та розповідає, з ким би хотів переспати. Інформацію про сексуальні домагання перевіряє поліція. Сам фігурант відео каже, що його п’яним зафільмували «у потрібний момент».

Так, відео опублікували у Telegram-каналі «Это Запорожье», передає Громадське.

Місцеві ЗМІ повідомляли, що на записах фігурує викладач Запорізького електротехнічного фахового коледжу Національного університету «Запорізька політехніка» Віталій Гончаренко, який працює на кафедрі дизайну.

На записах чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння розповідає про свої сексуальні вподобання, а після відповіді студенток каже одній з них, що «не буде чіплятися», бо та «страшненька і ніколи йому не подобалася».

Окрім того, він заявив, що його вже колись майже звільнили через стосунки.

У поліції Запорізької області заявили, що перевіряють інформацію про викладача одного з місцевих коледжів, який нібито тривалий час сексуально домагається своїх студенток, а керівництво закладу всіляко «покриває» його.

Правоохоронці зазначили, що раніше звернень до підрозділів поліції з цього приводу не надходило.

У коментарі «Суспільному» Віталій Гончаренко повідомив, що опубліковане відео записали прихованою камерою 22 грудня минулого року: «Я там був сильно п’яний, не розумів, про що говорив, а дівчата в потрібний момент записали».

Водночас чоловік заявив про «наклеп» щодо сексуальних домагань. Він також повідомив, що з місця роботи його вже звільнили.

Увага! Відео містить нецензурну лексику! Неповнолітніх осіб просимо утриматися від перегляду!





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Січня 2022 21:57
Світильники без плафонів,не цікавить нікого цей момент.А що до відео,то нормальна дівчина,яка хоч трохи має горддості, порядності навіть не починала б розмови.
Діагноз Показати IP 19 Січня 2022 09:29
Та мужик, як п'яний мужик. Випив, ну, і п'яний, шось меле. Розум притуплений хтивістю. Але та кобилиця підтримує і, здається, більше провокує і задає непристойний тон тої розмови і, мало того, навіть нотки буллінгу в адресу того перехватчика там проскакують. Розводить його на демонстрування аморальних намірів і явно смакує з дурі і тваринячих інкстинтів %обара. А підтвердженням її свідомих провокацій є факт, шо сама і зйомку веде і те, що виклала її в соцмережі ! Шо одне шо друге - з низьким порогом моралі і соціальної відповідальності ! Гниль !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus