USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Житомирі стріляли у волинських інкасаторів: оголосили план перехоплення

9 Вересня 2019 12:33
У Житомирі напали на інкасаторів з Волинської області.

Про це повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

Близько 10.00 до поліції надійшло повідомлення про озброєний напад невідомих на поліцейських охорони на одній з вулиць обласного центру. Попередньо встановлено, що під час переміщення грошей з магазина до спеціального автомобіля на одного з поліцейських групи фізичної охорони Управління поліції охорони у Волинській області було вчинено напад невідомих із застосуванням вогнепальної зброї.

Правоохоронець встиг убезпечити сумку із щойно отриманими грошима, закинувши її у салон броньованого автомобіля. Одразу ж потому інший поліцейський заблокував машину із середини.

Унаслідок вчиненої стрілянини поліцейський групи фізичної охорони отримав поранення у ногу. Наразі його доставлено до лікарні для надання необхідної медичної допомоги.

Нападники з місця події зникли на автомобілі.
На місці події виїхали і працюють слідчо-оперативні групи ГУНП і Житомирського відділу поліції. З’ясування усіх обставин триває. На території області введено оперативні заходи для встановлення та затримання небезпечних нападників.

Поліція просить відгукнутись водіїв, які у проміжок часу з 9.30 до 10.00 години 9 вересня проїжджали по вул. Бердичівській, 81 у м. Житомирі і на транспортних засобах яких встановлені відеореєстратори. Записи ваших пристроїв можуть допомогти у встановленні зухвалих нападників. Повідомити про наявність вказаних відеозаписів можна за номерами (067)5950705, (067)4110484 або 102 чи звернувшись до найближчого відділення поліції.

За повідомленням про подію відразу були підняті по тривозі відповідні підрозділи поліції області, а на території регіону введено оперативний план «Сирена». Тривають заходи щодо розшуку і затримання небезпечних нападників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 9 Вересня 2019 13:42
Я не зрозумів,читав разів 10,поліцейський сумку кинув в машину,а сам залишився зовні і до,чи після цього його підстрелили,а другий поліцейський закрився з грошима в середині?Так?
Лучанин до Анонім Показати IP 9 Вересня 2019 13:59
Все вірно. Інкасатори спрацювали професійно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus