USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Впевнений реванш: «Старий Луцьк» переміг «Житомир» у другому матчі

21 Березня 2021 12:45
У другому матчі на власному майданчику в ОДЮСШ «Старий Луцьк – Університет» взяв впевнений реванш у баскетбольного клубу «Житомир» – 95:82.

У вчорашньому матчі протягом усієї гри між «Старим Луцьком» та «Житомиром» на майданчику була рівна боротьба. У третій чверті лучани зуміли відіграти 11 очок та зрівняти рахунок перед останньою десятихвилинкою (49:49). Але все ж поступилися гостям на власному майданчику в ОДЮСШ у першому матчі – 60:72.

Сьогодні «Старий Луцьк» прагнув за будь-що взяти реванш, і вже у першій чверті лучани це показали, накидавши на солідну перевагу – 26:14. Відзначимо у цій чверті капітана Едуарда Федчука, який влучив три «трьохи».

Наступна чверть стала дуже результативною. У ній лучани перемогли з дев’ятиочковою перевагою, зокрема двічі здалеку влучив Унгурян. Також відзначимо дальнє влучання Бондарука та ефектний данк Юрченка. На велику перерву команди пішли за переваги лучан – 55:34.

А ось у третій чверті на майданчику була рівна боротьба, про що й свідчить її рахунок – 22:23. Перед фінальною десятихвилинкою лучани перемагали 77:57.

В останній чверті «Старий Луцьк» просто довів матч до логічного завершення, а наприкінці гри на майданчику з’явилися навіть молоді Марків та Бортнік. Підсумковий рахунок – 95:82.

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Сергій Юрченко, який закинув 21 очко. Також відзначимо Владислава Унгуряна, який оформив дабл-дабл (10 очок, 13 підбирань), до тріпл-даблу йому не вистачило однієї результативної передачі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus