USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Камені-Каширському отруїлися віряни

6 Жовтня 2011 10:04
У райцентрі Камені-Каширському через харчове отруєння до місцевої лікарні потрапили 14 дорослих та 5 дітей – усі вони скуштували солодощі на трапезі після релігійного зібрання.
Про це інформує прес-служба МНС України.
Отруєння трапилося в ніч із 4 на 5 жовтня. До Камінь-Каширської районної лікарні з попереднім діагнозом «гастроентероколіт» госпіталізовано 19 вірян - із них 5 дітей, віком від 2 до 12 років.
Як з’ясували рятувальники, всі потерпілі напередодні, 4 жовтня відвідали молитовне зібрання релігійної громади Каменя-Каширського, за інформацією ТСН, віряни належать до баптистської церкви. А після служби під час масової трапези скуштували кондитерські вироби.
Фахівці районної санепідемстанції проводять комплекс санітарно-протиепідемічних заходів. На 7 годину ранку 6 жовтня у лікарні перебуває 19 осіб. Перебіг хвороби – середнього ступеню важкості.
«Ситуація перебуває на контролі обласного управління МНС», - запевняють волинські рятувальники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Свідомий громадянин Показати IP 6 Жовтня 2011 14:01
Ох ці вже штунди... Завжди знайдуть якусь пригоду на свою сектанську сраку.
56789 до Свідомий громадянин Показати IP 6 Жовтня 2011 18:03
дибіл ти,а не свідомий громадянин.
geor Показати IP 6 Жовтня 2011 14:44
то вони молились чи коржики їли?Шкода діток
ххх 2 Показати IP 6 Жовтня 2011 15:43
Да до чого тут штунди, подивіться на інших. Спава в тому що нам сують. в державі не існує ніякого контролю. Звісно СЕС відмаже горепідприємців, це в них вдало получаеться. А діток дійсно жаль.
СЕС Луцька Показати IP 6 Жовтня 2011 20:04
штундяки обісрались!? Що ж буде робити п.Ульчак, - це ж брати, ? А ще і не п.ють
позаштатний помічник Ульчака Показати IP 7 Жовтня 2011 08:49
Згадалось, як давним-давно в моєму рідному селі після похорон на гепатит і дизентерію (букет!!!) захворіли кілька десятків старих людей, які зайшли на жалобний обід. Так вони й доживали - з колітами і жовтими обличчями. Причина одна: з міста приїхала брудна і хвора пані, яка допомагала готувати салати під майонезом. Висновки: не треба допускати будь-кого до приготування страв; в громадському харчуванні повинен бути строгий контроль за медоглядом з тим, аби туберкульозні і сифилисні не торгували на ринках пиріжками і бульйонами. Сьогодні ніхто не знає, що їсть в кафе чи барі. Там є "майстри", які з нічого навчились робити усе. Починаючи з кави з жолудів і ячменю замість "Арабіки" (кавярня в Св.-Тр. Соборі) і собачатиною в пельменях. Ми ж не вєтнамці, щоб їсти собак. Це все - робота санстанції. То може досить брати "конверти", а настав час заглядати в дупу і між ноги тим, хто нас годує і причетний до всіх справ кухонних?
з СЕС Показати IP 10 Жовтня 2011 02:05
До чого Ульчак, коли сталося в К-Каширську? Ульчак - Луцький пан, а там - свій!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus