USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ківерцях буде новий храм

25 Липня 2012 17:17
У Ківерцях на місці згарища незабаром постане новий дерев’яний храм рівноапостольної Ольги. Наразі вже освятили фундамент.

Про це інформує ВОДТРК.

Так, учора, 24 липня, у Ківерцях освятили фундамент церкви. На заході зібралось чимало бажаючих взяти участь у Богослужінні.

Очевидці розповідають, коли рік тому у настоятеля громади рівноапостольної Ольги протоієрея Олега виникла ідеї збудувати нову церкву, багатьом вона здавалася нереальною.

Але головне, мовляв, зробити перший крок. Мешканці райцентру радіють тому, що уже незабаром зможуть відвідувати новий храм.

Більша половина коштів на будівництво це – добровільні пожертви громадян, – кажуть місцеві жителі. Не залишилась осторонь будівництва нової церкви і місцева влада.

Освячення фундаменту майбутнього храму здійснив митрополит Луцький і Волинський УПЦ КП Михаїл, який привітав ініціативу громади збудувати новий храм.

До слова, перший камінь майбутньої церкви заклали діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Совість Волині Показати IP 25 Липня 2012 21:20
Эта церковь не признанна ни кем, а значит и "храм" или ларёк будет не законен...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus