USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Муравищах відкрили новий храм. Фото

24 Травня 2017 12:29
Нову церкву днями відкрили у селі Муравище Ківерцівського району. Храм був заснований ще у листопаді 2005 року. Поки тривало будівництво, богослужіння проводили у пристосованому приміщенні, повідомляє прес-служба Волинської єпархії.

Чин освячення церкви Великомученика Димитрія Солунського здійснив митрополит Луцький і Волинський Михаїл, який потім і відправив у ній Божественну літургію.

У проповіді архієрей наголосив, що людина за своє життя може створювати різні будівлі, але лише в одній твориться спільна молитва багатьох – у домі Божому. Й оскільки сьогодні у цьому селі постав храм – це означає, що громада духовно виросла настільки, аби мати свою церкву.

Своєю чергою, керуючий єпархією побажав, аби працю вірних над спорудженням церкви було прийнято Господом, а нагородою за це було Царство небесне.

Із митрополитом служили декан протоієрей Іван Семенюк, настоятель парафії священик Михайло Казанівський, інше місцеве духовенство. У відправі взяла участь також голова сільради Євгенія Мацюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 24 Травня 2017 12:47
Оце так розрісся бізнес по країні.. краще б школи відкривали чи садочки дитячі...
Іван Показати IP 26 Травня 2017 14:40
Щиро вітаємо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus