USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Ківерцях вимагають всеукраїнського референдуму

21 Червня 2011 14:39
Жителі Ківерцівщини ініціюватимуть всеукраїнський референдум щодо земельної реформи – волиняни проти, аби земля стала товаром.

Про це розповів керівник обласної партійної організації ВО «Батьківщина», депутат Волинської обласної ради Анатолій Грицюк у вівторок, 21 червня.

За його словами, 19 червня на площі Чорновола в Ківерцях відбулись збори громадян, на які зібралось понад двісті активістів. Люди обговорювали можливі зміни до земельного законодавства, про які нині міркують у Верховній Раді.

«Наша держава, маючи такі прекрасні чорноземи, повинна торгувати не землею, а продукцією, яку дає ця багато земля. А ми ж маємо 10% від світових чорноземів», – зазначив Грицюк.

«Сьогодні земля – основний засіб сільськогосподарського виробництва. В перспективі Україна може бути сильною продовольчою державою на ринку всіх видів сільськогосподарської продукції. А влада сьогодні хоче вчергове надурити український народ, як це було з ваучерною приватизацію», – сказав він.

Грицюк переконаний, що в разі, якщо земельну реформу приймуть, то це буде на користь лише великим олігархам, які скуплять землі у селян для свого бізнесу.

«Збори ініціювала громада, проте наша політична сила їх підтримує. До того ж, на цих зборах були присутні навіть представники виконавчої влади – заступники голови Ківецівської РДА Микола Вашкевич та Євген Зубенко. Вони прийшли на ці збори як свідомі громадяни. Вони також підтримали рішення громади», – розповів «тимошенківець».

Результатом зборів стало рішення ініціювати всеукраїнський референдум з приводу доцільності обговорюваної земельної реформи.

«20 людей зголосилось займатись підписними листами. Голові зборів доручили подати документи голові райради, щоб згодом направити у ЦВК як ініціативу знизу», – повідомив він.

«Я впевнений, що ЦВК перекреслить цю ініціативу. Але ми зобов’язані відкривати людям очі на такі ганебні речі, які відбуваються у нашій державі. Переконаний, що Янукович натисне на більшість у Верховній Раді і зробить все для того, щоб внести ті зміни у законодавство, щоб земля стала товаром», – висловився політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Zheniok Показати IP 21 Червня 2011 15:05
звучить смішно)
АВС Показати IP 21 Червня 2011 15:10
Фото ціх 200 чоловік у студію! :)
Оленка Показати IP 21 Червня 2011 15:48
Молодці, що зібралися, будемо відстоювати нашу землю...)))
Оленка Показати IP 21 Червня 2011 15:50
У Луцьку подібні збори вже відбулися і наші документи вже пішли в ЦВК!!!
грицюковий Показати IP 21 Червня 2011 16:18
вже скоро десять зберуться і будуть вимагати всеукраїнський референдум
правда Показати IP 21 Червня 2011 16:47
Наша держава, маючи такі прекрасні чорноземи, повинна торгувати не землею, а продукцією, яку дає ця багато земля. - 100%
ЗМІ Показати IP 21 Червня 2011 16:56
Неуку Грицюку. Україна має 28% найкращих чорноземів світу. Аналоги українського чорнозему є лише в Маньчжурії і в нижній течії річки Амазонки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus