USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Королевської є секретний план. ФОТО. ВІДЕО

27 Лютого 2012 13:17
Нинішня опозиція повинна завоювати кредит довіри в українців, аби здолати чинну владу. Після чого – віддати позику.
Про це лідер Української соціал-демократичної партії, народний депутат Наталія Королевська розповіла під час зустрічі із журналістами у київському музеї під відкритим небом «Мамаєва Слобода».


Зі слів Королевської, і влада, і люди сьогодні стоять спиною один до одного. «Це недавно продемонстрували афганці. Під час покладання квітів у Києві біля пам’ятника воїнам-афганцям, вони повернулися спиною до Президента. Тому опозиція сьогодні – це люди», - вважає депутатка.

На думку Королевської, об’єднання українського народу – найголовніше досягнення чинної влади. Мовляв, саме негативне ставлення до уряду та Президента консолідувало «схід і захід, Львів та Луганськ».

Також вона повідомила, що передала керівникам опозиційних парламентських фракцій звернення з пропозицією зібрати 150 підписів нардепів, аби Верховна Рада розглянула питання щодо відставки уряду Азарова. «Потрібно негайно сформувати професійний, непартійний уряд, який врятує Україну від дефолту», - наголосила Королевська.

Щодо ситуації з розвитком малого та середнього бізнесу в Україні, Наталія Королевська відзначає: терміново необхідно на законодавчому рівні запровадити мораторій на перевірки підприємців. «У парламенті розглядатимуть законопроект, який дозволить фахівцям проводити перевірки без попередження. Прикриваючись надуманими претензіями, контролюючі органи вже приходять не за хабарем, а за часткою в бізнесі», - ствердила лідер УСДП.

Наталія Королевська – одна з небагатьох людей, які прийшли у політику з бізнесу, а не навпаки. «Зазвичай політики беруть у народу кредит довіри, а потім його забувають віддати. Тому найперше, що я зроблю – віддам його. Так прийнято в бізнесі», - зауважила вона.

Попри те, що офіційно передвиборчі перегони ще не розпочались, влада вже стає на заваді діяльності Королевської. Приміром, вона розповіла про спробу зірвати зустріч із підприємцями в Черкасах. «Губернатор вирішив затопити зал, де відбувався захід. Але це викликало ще більший інтерес у бізнесу. Ми знайшли інше приміщення і провели захід», - розповіла Наталія Королевська.

«Цими днями у Львові повинна була відбутися зустріч з військовослужбовцями 80-ої роти полку повітряно-десантних військ. Ми приїхали з концертом, мамами, діти яких там служать, афганцями. Коли ми прийшли – все було запломбоване. Таке враження, ніби частину ліквідували. Я згодом говорила з командиром, який сказав, що була команда не пускати. Ми відразу звернулися до Міністерства оборони, і ті вибачилися і дали допуск в частину», - розказала народний депутат.

Наразі одним із першочергових завдань опозиції є звільнення колишнього глави МВС Юрія Луценка та екс-прем’єрки Юлії Тимошенко, яку Королевська називає своїм вчителем. «В її особі влада сьогодні розправляється з усіма нами, з кожним із нас, з усім українським народом. Звільнити Юлію Тимошенко – значить, звільнити весь український народ», - відзначила лідер УСДП.

Насамкінець Королевська поділилися «найсекретнішим планом» опозиції. «Наш план – отримати довіру українців… А прихід до влади нових людей – авторитетних громадських діячів – одна із запорук перемоги над чинною владою. Це люди, які не на словах, а на ділах показали свою готовність діяти», - стверджує депутатка.

Після спілкування з журналістами Королевська з сином Ростиславом взяли участь в Святі українського вареника, яке відбувалося у столичному музеї під відкритим небом «Мамаєва Слобода». До слова, його запровадили, аби провести Масляну.




Керівник скансену, козак Костянтин Олійник провів екскурсію. В деяких місцях дорогу повністю затопило, тому козак переносив депутатку через калюжі на руках.






Королевська відвідала місцеві церкву та кузню.





З домопомогою коваля, сина та колеги Євгена Суслова Наталія Королевська викувала «Квітку надії», яку згодом винесла на вулицю, загадала бажання, подмухала на неї та занурила в сніг.



Коваль переконував її, що це давній звичай, а загадане –збудеться за два тижні. «Мені так швидко не треба. Треба, щоб восени», - пожартувала вона.


Також лідер УСДП вчилася стріляти з лука.



Перший постріл був невдалим, зате з другого разу їй майже вдалося влучити в ціль.



Опісля виступу під час відкриття Свята вареника, Королевська підійшла до місцевої господині, яка вчила охочих ліпити цей популярний український продукт. Лідер УСДП разом із сином зліпили декілька вареників.





Не оминула Королевська і місцевого ринку українських етнічних товарів, де придбала два свистка.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
тиць-здиць Показати IP 27 Лютого 2012 13:25
В них у багатьох є секретний план. В декого і кокс секретний схований
помітив Показати IP 27 Лютого 2012 13:28
вона зараз на всіх бігмордах. виборами пахне
вася Показати IP 27 Лютого 2012 13:39
королева джинси працює
Отто Показати IP 27 Лютого 2012 13:48
Щос вона все більше і більше стає схожа на Богословську. І морально і зовнішнє...
Знайка Показати IP 27 Лютого 2012 13:50
Добре, що в політику йдуть гарні жінки)
Кокос Показати IP 27 Лютого 2012 14:09
Жене пургу, аж шуба завертається. А ми все наступаємо на одні і ті ж граблі, віримо, що хтось тратить свої незрозуміло як зароблені грошики для того, щоб йому дали можливість зробити нам добре. Ага!?
ЖЕКА Показати IP 27 Лютого 2012 14:11
Придбала два свистки - щоб ще більше елєкторату насвистіти.
Анатолій Котлюк Показати IP 27 Лютого 2012 14:12
гарні жінки - це завжди добре :)
SPIKER Показати IP 27 Лютого 2012 14:29
хай не свистить,грошей не буде...
Всезнайко Показати IP 27 Лютого 2012 14:41
Жулькіна учениця...
rs Показати IP 27 Лютого 2012 14:44
ВН, не опускайтесь до рівня продажного бульварного чтива
Александр Показати IP 27 Лютого 2012 14:51
Осталось упомянуть, что г-жа Королевская совсем не говорит по-украински, и дискуссия развернется в полную силу:))
Лучано Показати IP 27 Лютого 2012 15:05
А головне, що вона ПРИНЦИПОВО не розмовляэ українською.!!!!!!!
kaligula250 до Лучано Показати IP 27 Лютого 2012 15:26
Вона не розмовляє українською, щоб не виглядати, як наш улюблений міністр - посміховиськом!
Андрй Показати IP 27 Лютого 2012 15:21
Читаю коменти.. Жесть.. Не вже у нас на Волині одні дибіли? Ви хоть подивіться, що ви пишете.. Чи то вже уроди ПР проплачені і сюди дістались? Рекомендація кожному коментуючому писати причину такої агресії, а то бла-бла вже дістало!
Руслана Показати IP 27 Лютого 2012 15:33
Щоб дбати про українців треба хоча б ураїнською розмовляти! З поваги до того народу, який дурить!
kaligula250 до Руслана Показати IP 27 Лютого 2012 15:46
Ще раз для сліпих - Вона не розмовляє українською, щоб не виглядати, як наш улюблений міністр - посміховиськом! Вона прекрасно розуміє Українську мову, вона її постійно вивчає, але про те вона сказала поки не буду говорити гарно, не буду розмовляти. а тепер нарахунок дурить - є факти чи далі бла-бла? П.С. І що ти особисто зробив для цієї держави, щоб зараз таке говорити?
тиць-здиць до kaligula250 Показати IP 27 Лютого 2012 17:12
Люди, які постійно, але безуспішно вивчають українську мову, якраз і годяться керувати державою
kaligula250 до тиць-здиць Показати IP 27 Лютого 2012 17:46
люди, які гавкають лише в монітор взагалі ні на що не годяться..
Волиняка Показати IP 27 Лютого 2012 17:32
ригам вєрняк продалась
kaligula250 до Волиняка Показати IP 27 Лютого 2012 17:47
є факти чи знову пук у воду?
Анатолій Котлюк Показати IP 27 Лютого 2012 17:45
Та да. говорить російською, але казала, що вчить українську. побачимо що з того вийде... Спробувала говорити українською, але вийшло не вельми гарно, тому перейшла на російську.
Волиняка Показати IP 27 Лютого 2012 18:09
Хай буде пук аби потім срачки не було
зе бест Показати IP 29 Лютого 2012 17:29
Всіх кандидатів-на детектор брехні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus