USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцького аеропорту – новий власник

26 Травня 2011 14:58
Відтепер ВАТ «Луцьке авіапідприємство» буде на балансі у Луцької міської ради – міськраді передали 70% пакету акцій товариства.

Таке рішення прийняли депутати Волинської обласної ради на сесії у четвер, 26 травня.

Як доповіла начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Лілія Кашева, усі 70% пакету акцій належали обласній раді, решта акцій – у працівників авіапідприємства та інших фізичних осіб.
«Це люди, які під час акціонування мали майновий сертифікат і могли спокійно вкласти», – пояснила вона.
Проте не усі депутати підтримали ініціативу передати аеропорт у комунальну власність Луцька.

«Фронтозмінівець» Василь Столяр наполягав, що аеропорт має бути у приватній власності, інакше він буде лише тягарем для будь-якого бюджету.

Анатолія Вітіва, керівника фракції ВО «Свобода» цікавили імена власників решти 30% пакету акцій. Він переконував: тут може критись якийсь обман.

Проте депутати такий проголосували позитивно за передачу пакету акцій ВАТ «Луцьке авіапідприємство» у комунальну власність Луцька.

Заступник міського голови Луцька, депутат облради Святослав Кравчук («Фронт Змін») запевнив: з аеропортом усе буде гаразд, мовляв жодних підводних течій у цьому питанні шукати не слід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Стрийко Показати IP 26 Травня 2011 16:24
До тих хто "в темі" - дайте будь-ласка роз'яснення: 1. Чи знаходиться на балансі ВАТ приміщення аеропорту у Крупі. 2. Які плани щодо долі крупської ділянки у міської влади (продати, будувати місто-супутник, відновлювати аеропорт)? 3. Чи вирішені питання щодо передачі військовими вишківської смуги? Чи місто планує там будувати аеропорт і якщо так - за чиї гроші (місцевий бюджет, державний бюджет, інвестори)?
Стрийко до Стрийко Показати IP 26 Травня 2011 16:26
Якщо пост прочитає Байцим - прошу дати відповідь. Він напевне "в темі":)
Alchak Показати IP 26 Травня 2011 17:04
Частково в темі. Точніше в історії теми. В другій половині 90-х за боргі власність відповідно рішення Арбітражного суду (суддя Шум) була передана "Західінкомбанк". Ціни, ну просто смішні- авіадвигун АШ-82 ФН за ціною 600 грн. Авто заправник МАЗ-1200 грн та ін. Солодка парочка- Наталка та Василь Гаврилишини швиденько все продали. В переліку майна було нафтосховище(потім воно згоріло), приміщення аеропорту. Кому потрібна інфо-маякніть.
Микола до Alchak Показати IP 27 Травня 2011 13:09
Мене цікавить дана інформація, вийдіть на зв'язок на тимчасову електронну пошту [email protected]
Лучано Показати IP 26 Травня 2011 23:05
Байцим соває той фетіш аеропорту завжди за собою. Він в ОДА - аеропорт там, потім при шибі в Луцкій міськраді - забрали туди ж, при грицюку був - і аеропорт знову туди посунув, перейшов до Романюка і знов думають - давайте цю дурну проблему запердолимо разом з Байцимом в Луцьк.
Паваротті до Лучано Показати IP 27 Травня 2011 09:38
Ну і хай соває. Аби від того толк був.
GSSprom Показати IP 27 Травня 2011 11:18
хіба не Алфьоров купив акції акропорту у 2009?
ліберал2 Показати IP 27 Травня 2011 11:39
Дали б краще грошей на луцькі дороги, а то кому потрібен ще один збитковий "геморойний" об"єкт!? Хіба якесь виробниче чи с/г підприємство на його місці збудують, або "роздеребанять" під забудову..
Стрийко до ліберал2 Показати IP 27 Травня 2011 11:53
Так в тому то і справа. Ходять чутки, що в Крупі побудують місто-супутник Луцька, оскільки місця для житлової забудови в місті вже катма. Ось подивіться, як лучани реагували на забудову Вайманом у парку на 40-му...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus