USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку – виставка «хенд-мейду». ФОТО

1 Березня 2013 17:06
Виставку-ярмарок унікальних подарунків відкрили у головному корпусі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Захід відбувається сьогодні у приміщенні центрального корпусу СНУ імені Лесі Українки 1 березня.

Під час виставки лучани особисто мають змогу познайомитись із майстрами та підібрати цікаві подарунки собі та своїм близьким.








Організаторами заходу стала Сімейна академія «Плай» та Східноєвропейський національний університет. Захід має на меті популяризувати так званий хенд-мейд (вироби ручної роботи, - «ВН»).






На виставці усі охочі мають змогу вибрати подарунок до Міжнародного жіночого дня своїм коханим та друзям, взяти участь у майстер-класах від талановитих майстрів не лише з Луцька, а й з інших міст, обмінятися досвідом з колегами по творчості, цікаво та корисно провести час у творчій атмосфері.







«Сподіваємось, що така традиція організовувати подібні виставки товарів ручної роботи збере багато поціновувачів, створить прекрасний весняний настрій та надасть унікальну можливість лучанам та гостям міста придбати щось цікаве для себе, або в подарунок мамам, тещам, свекрухам, бабусям, доцям, тіткам, подругам», – зазначила директор Сімейної академії ПЛАЙ та викладач кафедри прикладної лінгвістики СНУ імені Лесі Українки Оксана Струк.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Знайка Показати IP 1 Березня 2013 18:12
Шкодую, що не пішла. Як я люблю таку красу!
Сонька Золотая Ручка Показати IP 2 Березня 2013 10:42
Страхіття , а нє ляльки...
Misteria до Сонька Золотая Ручка Показати IP 2 Березня 2013 18:06
Судячи з Вашого ніку, це ви крадете гаманці в маршрутках?) Так, це простіше, ніж робити ляльки))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus