USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку буде подушкова «війна». ВІДЕО

6 Вересня 2013 08:30
Бій подушками - захоплююча форма активного відпочинку, що проводиться як альтернатива примітивним посиденькам за комп’ютером для отримання маси позитивних емоцій та пропаганди здорового способу життя, - кажуть організатори заходу у Луцьку.

Так, у неділю, 8 вересня, напроти центрального входу у парк імені Лесі Українки відбудеться розважальний захід під назвою «Подушкова баталія».

«Подушкові війни» давно є поширеним явищем у країнах Європи, вони неодноразово проводилися й в інших містах України, тому громадська ініціатива «Іскра» за підтримки СГО «Молодіжна платформа», вирішила організувати такого роду розвагу і у Луцьку.

Як зазначають організатори заходу, - «це дійство гарантує нові знайомства, яскраві враження, пір’я в носі та багато приємних синців».
Тому запрошуються усі охочі долучитися до луцької «Подушкової баталії», яка відбудеться у неділю, 8 вересня. Початок - о 16.00 годині.
Збір - біля фонтану, що знаходиться напроти центрального входу у парк імені Лесі Українки, поблизу дитячого Діснейленду.

«Не забувайте взяти з собою старі чи не потрібні подушки. Також подушки Ви зможете придбати на місці, проте їх кількість буде обмежена!
У рамках заходу відбудеться доброчинна акція зі збору дитячих іграшок, які згодом будуть передані у дитячий будинок Луцька», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
вася Показати IP 6 Вересня 2013 09:44
Всі види кліщів які були в подушках,даєш в легкі ...
Блоха до вася Показати IP 6 Вересня 2013 14:53
ХА-ХА-ХА-ХА!
МЫКРОБ до Блоха Показати IP 6 Вересня 2013 14:54
РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ЄПІДЕМІЙ,ЯК ОБВЯЗУВАННЯ ДЕРЕВ І СЛОНА!
Корінний лучанин Показати IP 6 Вересня 2013 10:15
Дурня якась! Все запозичують із інших країн, що нема інших народних ігор українських? У організаторів мізки не працюють! ПОШУКАЙТЕ ЦЕ В ЗАБУТИХ НАРОДНИХ ЗВИЧАЯХ ВОЛИНІ(по селах) та УКРАЇНИ! ЄКСТРІМУ БУДЕ НЕ МЕНШЕ, ТА Й У НАС ЩОСЬ ЗАПОЗИЧАТЬ!
Факт до Корінний лучанин Показати IP 6 Вересня 2013 12:10
Наприклад, село на село чи квартал на квартал :)
Всезнайко Показати IP 6 Вересня 2013 12:08
А на х...я?
Крупье Показати IP 6 Вересня 2013 13:33
Ставим ставки на количество пострадавших участников от рук малолетних самоутверждающихся индивидов!!))))))
Bobryk Показати IP 6 Вересня 2013 20:56
Коли буде бій штахетами? Ось це дійсно волинська народна забава

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus