USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку знесуть недіючі кіоски на зупинках

22 Січня 2016 11:03
Кіоски, які не функціонують, у Луцьку хочуть знести. Відповідне звернення щодо кіосків, розташованих поблизу зупинок громадського транспорту зробила поліція.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради 20-го січня.

Директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький інформував, що кіоски на зупинках, які близько до дороги – небезпечні, й поліція наказала їх знести.

«Нам поліція дала припис, що торгівля має вестися не менш, ніж в пʼятьох метрах від бордюра, тому кіоски потрібно ліквідовувати», - пояснив Кубіцький.

Втім, ті кіоски, які функціонують, зносити не будуть, запевняють владці, а візьмуться за недіючі чи ті, де занехаяні зупинки.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев висловив свою думку щодо ситуації, що склалася.

«Закривати ті кіоски, які функціонують, не будуть, проте непрацюючі – закриють однозначно. У нас на вулицях безліч кіосків, що просто стоять і все, за ними не доглядають підприємці, тому їх потрібно зносити», - сказав Яковлев.

Як повідомили учасники засідання, у Луцьку є таких 10 зупинок, де незаконно стоять кіоски, частина з них просто закриті, брудні й заклеєні оголошеннями.

ЧИТАТИ ЩЕ: КІОСКИ, ДЕ В ЛУЦЬКУ НЕЗАКОННО ПРОДАЮТЬ АЛКОГОЛЬ, ЗНЕСУТЬ

Нагадаємо, у Луцьку зникне частина газетних кіосків. Тепер у Луцьку буде складніше придбати друковану пресу. Підприємці не оформили належно документи на свої кіоски, тому вісім точок з продажу газет посадовці Луцької міськради вирішили знести.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 22 Січня 2016 11:19
"кіоски на зупинках, які близько до дороги – небезпечні, й поліція наказала їх знести." - А почему в таком случае не сносятся действующие киоски, если они опасны.
степко Показати IP 22 Січня 2016 11:39
Првильно, знести газетні кіоски, натомість понаставляти з пивом! Нащо читати!
вовк до степко Показати IP 22 Січня 2016 18:27
В ПИВІ СИЛА в газеті таранька.
Анонім Показати IP 21 Січня 2018 23:15
Житомирщина. такая сама ситуація. А що як я просто хоч купити зивчайнісіньку газету чи календарик??? Натомість - величезна кількість комерційних ЛОМБАРДІВ, СЕКОНД-ХЕНДІВ (ношене лахміття, називатимемо речі своїми іменами), АПТЕК. Цікаво, хто їх кришує, якщо навіть у такий непростий час їх НІХТО не чіпає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus