USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку ледь не зірвався концерт Гришка

25 Квітня 2012 11:31
Відомому тенору Володимиру Гришку після концерту віддали гроші лише за продані під час виступу диски – гонорар платити виявилося нічим.

Про це інформує ВолиньPost.

Перед початком концерту виявилось, що витрати на проведення виступу рівні касовому збору. Мовляв, організаторам нічим платити гонорар. Квитків продали надто мало.

Щодо організаторів цього концерту, їх було чимало. Серію виступів Гришка у Луцьку, Червонограді, Хмельницькому, Львові, Кривому Розі представляє промоутерська компанія «Єжель» з Києва.

Обов’язки організаторів взяли на себе партнери «Єжеля» зі Львова.

Але й львів’яни теж переклали свої обов’язки, лише з урахуванням відсотків за «здачу» роботи, на підрядника з Рівного. Той, своєю чергою, звернувся до партнера з Луцька.

У такий нехитрий ланцюжок вишикувалась когорта організаторів концерту виконавця «нео-класики, попу, та лірики» Гришка. Саме так зазначено на афішах.

«Сьогодні я був на порозі того, аби відмінити і цей концерт. Хотів вийти на сцену та вибачитись – і все. Тому що організатори не виконують свої обіцянки», - сказав Гришко.

«Зі мною так не можна. Я належу до світової «книги зірок». Я відбувся як співак в світі – і не на теренах України», - заявив співак.

«Не можна так «кидати». Усе було «на волоску». Мене змусила не відміняти концерт любов до моїх названих батьків – до родини Валіхновських. Також я завдячую всім людям, які були в залі», - сказав Гришко.

Зі слів Гришка, присутність у залі лікаря Любомира Валіхновського, якого він дуже поважає, змусила його не відміняти концерт.

Гришко у Луцьку отримав кошти лише за продані після концерту диски. Усе, що надійшло за продаж квитків у касі, пішло на оренду залу, звукозабезпечення та інші організаційні заходи.

Утім, співак отримав розписку представниці організаторів про зобов’язання сплатити йому недодану суму за концерт.

До слова, у концерті не брав участі «унікальний балет на ходулях», який обіцяли на афішах, розклеєних Луцьком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Я з Луцька. Показати IP 25 Квітня 2012 11:33
А коли він був цей концерт?
VCS Показати IP 25 Квітня 2012 12:53
Ну если эта "звезда" поет в "Проміне" и говорит: "«Зі мною так не можна. Я належу до світової «книги зірок». Я відбувся як співак в світі – і не на теренах України» - то о чем может быть разговор?! Петь нужно в оперных театрах или в драматических, а не ездить как лабух и рубить "капусту" на ровном месте! Позор!!!
Луцьк Показати IP 25 Квітня 2012 12:58
Люди не мають за що кусочок хліба купити, а не слухати міяльрдера Гришка. Хай би безоплатно проспівав не збіднів би, Богом би йому зарахувалось.
RTU Показати IP 25 Квітня 2012 13:26
Краще спитати - а ХТО ТАКИЙ той Гришко?
Александр Показати IP 25 Квітня 2012 15:34
Не оценили украинскую "зірку" із світової книги зірок" волыняне))
VSC Показати IP 25 Квітня 2012 16:56
Гришко, конечно звезда мировой величины. Но ведет он себя, как понтовый сельский завклубом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus