USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку невдоволена клієнтка намагалася спалити ряд на ринку

8 Серпня 2013 10:49
Ледь не трапилася пожежа у Луцьку на Центральному ринку. Жінка полила торговий ряд займистою сумішшю та намагалася його підпалити. Про це пише газета «Сім’я і дім».

Причиною інциденту було те, що жінці не захотіли продати товар за ту суму, що вона пропонувала. Пані вирішила помститися незговірливому продавцю й підпалити торговий ряд у павільйоні з молочними продуктами. Незадоволена клієнтка вийняла пляшку із займистою сумішшю, полила нею ряд і вже дістала сірники, але продавці не дали їй здійснити задумане.

Жінку «скрутили» й викликали міліцію. Завдяки швидкій реакції торговців усе обійшлося без наслідків.

Начальник Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Василь Марчишак розповів, що жінка перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері. Після інциденту вона лікується у психіатричній лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ИССА НДОЙЭ Показати IP 8 Серпня 2013 11:28
КРИМИНАЛ ПО ВОЛИНСЬКИ, УСР....ЦА И НЕ ЖИТЬ !!!!
інна Показати IP 8 Серпня 2013 12:46
це ж новина більш як тижневої давності, всі про це вже писали. а тут розродилися Волинські новини....
Маня Показати IP 8 Серпня 2013 15:48
У нашій країні, стране дураков, живеться чудово тільки таким псіхам. Псіх одержує пенсію в 1000 грн і його мати чи брат, хто за ним доглядає ще 1100.Ви вдумайтеся,хібань не чудовов жити.Людина, яка пропрацювала 40 років має таку ж пенсію і ще меншу.Що це за закони, де ми знаходимося. Псіх одержукє дві пенсії.Живуть в селі алкоголіки мають псіха, якого народили від горілки, платять йому і їм,зва це, що івони його доглядають мають дві пенсії,живуть пють і сміються з нас,що ми прапрацювавши все життя маємо меншу пенсію, ніж вони.Хто приймає такі закони? Це ж абсурд,я почула така то мову відняло.
людина в цивільному Показати IP 9 Серпня 2013 07:51
маня не дай боже брати ту пенсію
людина в білому халаті до людина в цивільному Показати IP 9 Серпня 2013 12:03
і галопєрідол на шару
Metaller Показати IP 9 Серпня 2013 10:00
Маня, не заздри таким людям. Якщо ти з розумом і руками - не чекай пенсію і не оглядайся на державу, вона тобі все-рівно не допоможе. Роби сам своє життя і буде в тебе все добре!
ViNaPa Показати IP 9 Серпня 2013 20:49
Маня, стань псіхом і тобі платитимуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus