USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку побільшало левів

11 Березня 2010 17:11
У сімействі левів Даші і Ніка з Луцького зоопарку народилися левенята.
Щоправда, працівники зоопарку ще не бачили нових членів лев’ячого сімейства, пише «Волинь-нова».
Директор зоопарку Володимир Гончаров розповідає, що наразі невідомо скільки левенят народилося.
«Я кажу «левенята», хоч поки що невідомо, скільки їх. Судячи по звуках малюків – їх двоє. А може й троє? Але ж вони знаходяться з мамою у закритому теплому приміщенні під пильною охороною молодого татуся», - каже Гончаров.
Не бачили ще працівники зоопарку й маленьких клишоногих, які народилися ще в січні. Як потепліє, тоді Маша вийде зі своїми малюками з барлогу. Для сімейства ведмедів, до речі, тут будують спеціальне літнє містечко, де вони будуть почувати себе привільно.
Поповнення є і в ослиці та польських овець. Дирекція зоопарку планує придбати пару для нільгау та інших, поки що самотніх, тварин. Тому не виключено, що тут побільшає й інших мешканців.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вікінг Показати IP 11 Березня 2010 20:34
Класно. Треба буде навесні провідати. Дітям цікаво буде. Але знову розпродадуть чи поміняють.
citizen Показати IP 11 Березня 2010 20:46
Вітаю Луцький зоопарк і лучан з поповненням:) Обов'язково потрібно зходити і подивтися якось на це маленьке левенятко (ну звичайно тоді коли його вже випустять на загальні оглядини).
Анюта Показати IP 11 Березня 2010 21:58
Ну з такими темпами синонім "Місто Лева" ми можем забрати у м.Львова
Пандора Показати IP 12 Березня 2010 20:05
Вітаю щиро з іменинниками. Цікаво, що порадили б купити для малят? Щоб не з пустими руками.А то, кажуть, не везтиме надалі... Не забувайте, що в Києві епутат чи організація може взяти шефство над твариною чи вольєром, чому б і нам так не зробити?Давайте допоможемо парку і звіринцю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus