USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У Луцьку реконструюють два стадіони

25 Грудня 2012 14:19
Два спортивні комплекси, які розташовані на вулиці Писаревського та в мікрорайоні Вересневе, реконструюють в 2013 році.

Про це 25 грудня під час засідання молодіжної комісії міськради розповів директор міської ДЮСШ №2 Микола Марчук.
З його слів, на балансі школи – два стадіони. Один з них, який розташований на вулиці Писаревського, в 2013 році реконструюватиме ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536». «Голова наглядової ради Віктор Чорнуха оглядав стадіон. Він поробить там поля, підведе воду, щоб поливати траву», ‒ зауважив спортивний функціонер.
Водночас він сказав, що після оновлення стадіон й далі залишатиметься у комунальній власності.
А об’єктом на Вересневому, як стверджує Марчук, хоче зайнятися нардеп Ігор Палиця. За твердженням Марчука, саме в цьому мікрорайоні Палиця набрав чи не найбільше голосів на виборах до парламенту, тому й може віддячити виборцям таким чином.
Також члени комісії говорили про стадіон «Піонер». Зокрема, депутат Микола Дендіберін зауважив, що Марчуку не вдасться самостійно або за кошти міста реконструювати споруду, тому він сам планує знайти гроші на ремонт об’єкту. Так, обранець громади переконував, що голова Федерації футболу України Анатолій Коньков пообіцяв 4 мільйони гривень на спортивний об’єкт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чорним по коричневому Показати IP 25 Грудня 2012 18:39
ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536»?! Якби цього чуда природи не було, то гей би вся будова на ВОЛИНІ і здохла. Миколо Тихоновичу, а чого при Вашому правлінні не було таких грандіозних підрядів для 536 контори? Напевно зараз усі "прохфесіонали" туди позбігалися! Ото центр всесвіту, ото голова!
VADIMYCH Показати IP 25 Грудня 2012 21:02
На ЛШКа реканструкцію зробіть(40-й кв.)!!!!!!!!!!Стадіон хороший,але ремонту потребуе!!!!!! ЧУЕТЕ!!!ІГОРЬ ПАЛИЦЯ!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus