USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкрили оновлений Привокзальний майдан

14 Вересня 2012 15:53
Привокзальний майдан у Луцьку відтепер має нове «обличчя».

Його реконструкція тривала з середини травня до 14 вересня і завершилася урочистим відкриттям.

Участь у відкритті оновленого Привокзального майдану взяли Луцький міський голова Микола Романюк та голова Волинської ОДА Борис Клімчук, чиновники, а також будівельники, які виконували роботи. Зібралося на площі й чимало перехожих.



Символічну червону стрічку перерізали голова наглядової ради ЗАТ «Луцькавтодор» Юрій Ольховий, генеральний директор ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», компанії, що зокрема виконувала роботи, Ігор Чорнуха і його батько – колишній очільник цього підприємства, член виконкому Луцької міськради, Віктор Чорнуха.





Проїхав майданом також перший з часу початку реконструкції тролейбус. Та, схоже, лише для показу, бо був без пасажирів.


Представники влади оглянули майдан, зауважили, що тут створені умови для комфортного пересування всіх мешканців і гостей міста, зокрема інвалідів-візочників.


Також Романюк з Клімчуком поспілкувалися з будівельниками, що реконструюють Луцький вокзал. Посадовці нагадали, що тут роботи завершаться приблизно через місяць.



Нагадаємо, на реконструкцію Привокзального майдану з міської й обласної скарбниць загалом було передбачено понад 4,3 мільйона гривень

На площі оновили не лише дорожнє покриття, клумби, тротуари, а й частину підземних мереж на вулиці Привокзальній та тролейбусні лінії.

Дорожники ТзОВ «Луцькавтодор» поклали на майдані понад 68 тисяч метрів квадратних асфальтобетонного покриття; більше 2,7 тисяч метрів квадратних бруківки, а також нові бордюри.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Отто Показати IP 14 Вересня 2012 16:54
А куди поділись бокові купола, які були зазначені у проєкті???? Успішно змонтовані на чиїсь дачі, чи просто подерибанили кошти???
Чеширский Кот Показати IP 14 Вересня 2012 17:22
Все хорошо, все красиво, спасибо. Но, вот если бы еще не воровали, было бы намного красивее и лучше.
дідо Показати IP 14 Вересня 2012 18:02
Напевно багато зайвих грошей у казні міста. І Чорнуха тут,як тут.
Петро Показати IP 14 Вересня 2012 18:16
Особливою елегантністю вражають "арочки",які років десять тому нарешті "вийшли з моди"наших"архітекторів",але будівельники їх так і не навчились робити.....складне це діло для поліщука)
Лучанин Показати IP 14 Вересня 2012 19:02
Люди добрі,скільки можна оце болото лити?Роблять же красу для міста.Поговорити всім хочеться.Аж бридко.
Каріна Показати IP 14 Вересня 2012 23:12
ну що...будують церкву..для штунд) вигляд молитвиного дому..жах) тобто..люди їдуть з Луцька, взяли помолились за вдачну дорогу, приїхали - помолились, за вдачну дорогу) :D
Алекс до Каріна Показати IP 17 Вересня 2012 03:17
Карін, любу справу потрібно починати з молитви, якщо, звичайно, ти християнин чи християнка. Нічого в цьому поганого нема, якшо людина глянувши на сучасний вокзал виконаний в середньовічно-готичному стилі надумає на дорожку помолитись.До речі, в мене є пару друзів "штундів",нормальні люди, такі як і ми просто не п'ють водку і більше часу приділяють Богу та Церкві. Чесно, я їм заздрю, напевно так як і ти,бо вони щасливі люди,печінку збережуть, легені, жінки все життя біля чоловіків, не шукають пригод на глову,а то потім думай чого дитина на тебе не схожа, да й так якось у них всьо в житті складується, під Богом ходять...
Оптиміст Показати IP 15 Вересня 2012 08:56
Бридко??? Не читай...
колюня Показати IP 15 Вересня 2012 10:27
вчора урочисто відкрили -а сьогодні в дощ нехай би спробували пройти на переході по гомілку у воді! молодці
Тетяна Показати IP 15 Вересня 2012 10:32
Красу у місті потрібно робити день у день і на совість, а не для галочки,коли наближаються вибори....
Таня Показати IP 15 Вересня 2012 10:43
Дорогувато ця краса місту стала... ніби нагальніших потреб немає..
Metaller Показати IP 15 Вересня 2012 13:37
Читаю коментарі і дивуюся... Люди, ви що - ідіоти???? Для вас роблять дороги, вокзал, майданчики, двори і тд. - ЧИМ ВИ ЩЕ НЕ ЗАДОВОЛЕНІ? Невже краще робити як минула влада - сварки, чвари і нуль прогресу? Перед тим як написати таку маячню - подумайте...
kamil до Metaller Показати IP 15 Вересня 2012 17:30
"поклали на майдані понад 68 тисяч метрів квадратних асфальтобетонного покриття" - уе нормально? мені не подобається що всі крадуть. що тут доброго? за ті кошти що строять 1 майданчик можна 3 поставити. але ж ні, треба спи*дити!
Петро до Metaller Показати IP 15 Вересня 2012 23:01
Хороша людська риса - вміння дивуватись,єщьо нє всьо потєряно))))))
Александр Показати IP 15 Вересня 2012 16:43
Комментарии - еще одно подтверждение, что жить в грязи и вони лучанам привычнее и милее. Зачем столько денег выбросили? Лучше б еще пару домиков в Липинах построили...
007 Показати IP 15 Вересня 2012 20:47
Мне нравится. Не Париж конечно. Но ничего.
antikommi Показати IP 15 Вересня 2012 21:15
Зробили - от і чудово.
Лучанин Показати IP 15 Вересня 2012 22:47
Дивлячись на фото думав коли ж асфальт покладуть, але виходить що вже поклали. Перше враження завжди відмінне - поживемо-побачимо. Можливо просто фотографії не якісно відображають суть - треба подивитись "в живу". Але якось неуютно. "Для вас роблять..." - не зовсім для нас - роблять "для галочки". Достатньо було і просто розмітку майдану зробити, а от ями навпроти пологового будинку на пр.Грушевського залатати навряд чи в плани входило - таким чином, як варіант, можна було б зробити гарно і зручно, та ще й зекономити, а не вкрасти.
Таня Показати IP 16 Вересня 2012 09:41
О це точно! не люди, а людішки! Ніби в своєму житті ви бачили щось краще.Дякуйте богу за те що є.
Руслана Показати IP 16 Вересня 2012 20:51
так-так, все гарно, от лише каналізаційні решітки на кілька см вищі асфальту,ЯК ДОЩОВА ВОДА МАЄ ЗБІГАТИ невідомо!!!
Оголошується конкурс:є у нас свій "Колізей"-Шайба, є "Біг Бен"-годиннник і є ж/д вокзал Показати IP 17 Вересня 2012 08:30
Був пізно ввечері у той самий день на київський потяг. Що сказати: до всього звикаєш, а тим паче до поганого. Термін площа до цієї архітектурної форми якнайменше підходить. Це скоріше за все просто кінець проспекту. Я би це чудо рукотворне назвав би щось на кшталт-Привокзальний скверик. Площі просто немає. Є щось, де натикано різні бутіки, стоянки,клумба й ще якесь щось...Але люди до всього, повторюсь, звикають, ба навіть й аплодують... Як казали рядянські класики гумору:Кризис жанра. А він тут на лице. P.S. Ті що робили ці світлини з місця події, могли б ще широкоугольним фотоапаратом скористатися, щоб той скверик став ще ширшим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus