USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку закидали фарбою білборди Януковича. ФОТО

14 Січня 2012 12:55
Білборди із привітанням Президента України Віктора Януковича у Луцьку закидали чорною фарбою. Чорні плями на обличчі глави держави у обласному центрі з’явилися 13 січня.
Про це пише Волинський інформаційний портал.
Користувач соціальної мережі Twitter під ніком @Dreamua виклав у мережу фото із закиданим фарбою білбордом у Луцьку із зображенням Януковича. Окрім того, працівник головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області також розповів про подібний прояв хуліганства із аналогічним білбордом навпроти установи. За його словами, ще 12 січня фарби на обличчі глави держави не було.
Нещодавно невідомі попсували президентські білборди поблизу Ковеля та Рожищі. За цими фактами міліція порушила карні справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
Изя Шнеерзон Показати IP 14 Січня 2012 13:25
А кто это так фотографировал? У него, что руки ростут не из нужного места?
Bill Board до Изя Шнеерзон Показати IP 16 Січня 2012 06:17
Дивіться карту Google розмальованих бігбордів тут: http://g.co/maps/befq3
ГОЛ Показати IP 14 Січня 2012 14:00
Якщо такі Башкаленкі і Смолінгі покерують Партією регіонів на Волині то Януковича не фарбою закидати будуть а ....За великі гроші Башкаленко друкує написані за нього статті у "Волині"про те що він нібито робить щось для людей.Краще хай за охорону бігбордів людям заплатить ці гроші то може більше толку буде і люди щось зароблять.Дурість свою не заховаєш від людей Волині,а Київ на біду далеко- там провінцію не бачать.
щоб ти всрався до ГОЛ Показати IP 18 Січня 2012 22:12
Кинь собі чорнильницю в труси і кричи, що ти проти Башкаленоко. Ха-Ха-Їа
Лучанка Показати IP 14 Січня 2012 14:41
Треба не плакати фарбою,а скинутись на кілера може тоді жити стане краще,хваляться Що все добре ,а заставляють писати заяви заднім числом за свій рахунок!
Бомба Показати IP 14 Січня 2012 14:44
Сьогодні їхав в маршрутці і чув , як два мєнта говорили, що цілу ніч охороняли гаранта. Дякували бога , що на їхньому посту все пройшло добре, бо якби щось трапилось були б звільнені з міліції.
тиць-здиць Показати IP 14 Січня 2012 14:57
Неправильно це. Якби Гарант був готом, чорна фарба підійшла би. А так, йому більше до лиця блакитна.
Oleg1982 Показати IP 14 Січня 2012 15:17
добавили міліції роботи. В Луцьку напевно все добре зі злочинністю, що БІГ БОРДИ вже охороняють. Давайте вже одразу зробими так як Північній Кореї, будем відправляти на виправні роботи тих хто не сприймає лідера країни))))))
Хатуль Мадан до Oleg1982 Показати IP 14 Січня 2012 15:56
чья упитанная морда на тебя глядит с биг-борда?..
Хатуль Мадан Показати IP 14 Січня 2012 15:53
так себе ведуть тільки окупанти.
777 Показати IP 14 Січня 2012 17:15
Коли появився фонд лазорка.Іде в депутати
Я Показати IP 14 Січня 2012 18:13
Придурки Крохмальовські тільки те і можуть, що бігборди охороняти. безтолоч ненавижу.
Лучанин Показати IP 14 Січня 2012 18:21
От мені завжди цікаво - в чому винен Президент (в даному випадку)? В нього є заступники, помічники, інший зброд. Кожна структура в нас живе своїм життям і ні за що не відповідає. Йому що йти морди всім бити? Так тоді скажете що він знову поганий, бо руки розпускає. Центральна влада видає одні накази та закони, а місцевій на це насрати!!! Тільки в нас в Луцьку є 4 структури, які незалежні одна від іншої - губернатор з своєю сворою, депутати обласні, міські та міський голова з своїми недопрацівниками. Призначаються і обираються вони окремо і звільенити їх ніхто не може, окрім як Президент губернатора. Ви інше подивіться - освітянам та медикам позабирали доплати і це з усієї України тільки в Нововолинську і Луцьку! Догосподарювалися. Якщо не завзятий народний дибілізм працювати задарма, то це загрожує тим що вчителів не буде ким замінити в разі хвороби і зошити вже ніхто перевіряти не буде, медсестра чи санітарка в лікарні чи то поліклініці буде один день працювати, а другий ні, дитсадки вимушені скоротити час роботи. Людей знову будуть змушувати писати заяви на відпустку за власним бажанням. Це все напряму розходиться з діями і наказами кабміну. Від цього будуть страждати всі мешканці міста які хоч як небудь корстуються послугами освіти та медицини. Працівники цих сфер тепер мають шукати іншу роботу, а до кого будем звертатись ми? До Романюка? От кому разом з депутанами треба в першу чергу рожі фарбою порозмальовувати! А ви до папірців причепилися, над якими і без вас пташки попрацюють.
Хатуль Мадан до Лучанин Показати IP 14 Січня 2012 19:26
ну конечно! царь - хороший, только бояре у него плохие))) спасибо шо глаза нам тут открыли, а то мы так уж невзначай на великого Проффесора взъелись почем зря. Щас каяться побежим.
Лучанин до Хатуль Мадан Показати IP 15 Січня 2012 14:52
Может царь и не хороший, только бояре уж точно плохие. Возможно неприкаянным жить легче, а вот открывать глаза слепым - это не ко мне, даром таким не обладаю.
Андрій до Лучанин Показати IP 14 Січня 2012 20:04
Президенту вертикально підпорядковуються не лише губернатори. Також: - міліція, прокуратура, СБУ - податкова та митниця Через уряд, який формується Президентом, контролюється охорона здоров'я та освіта. Призначений президентом уряд складає бюджет, який приймає проПрезидентська більшість. У бюджеті визначено не тільки витрати і доходи центральних органів влади, яле й те, скільки дотацій і субсидій піде у регіони. Фактично Президент узурпував судову владу. На даний момент янукович має достатньо повноважень для того, щоб змінити все. Президент не винен в усьому. Але те, у чому він винен, достатньо для того аби поливати його зображення фарбою. Як мінімум, зображення
Лучанин до Андрій Показати IP 15 Січня 2012 14:44
"підпорядковуються не лише губернатори" - Ви що дійсно вважаєте що він може запросто напряму звільнити любого міліціонера, прокурора, податківця чи митника? Він що дійсно, як казав, чує і бачить кожного? Має достатньо повноважень, але його десятою дорогою обвозять щоб він людей не бачив. В нього таки кортеж не тільки щоб його не бачили, але й щоб і він. Я його не захищаю, просто дивно дивитись на холопів, які вважають що Цар все може і зробить. Кожен 100% хто опиниться на його місці буде таким самим в цих умовах. І умови ці створює далеко не він. Так, урядом контролюється, але не фінансується до кінця. Уряд не може знати скільки треба вчителів чи лікарів в Мухосранську, якщо місцеві органи влади цього їм не повідомлять! Тому і фінансування постійно зменшується, бо чиновники щоб залишитись на своїх посадах постійно проводять "економію" бюджетних коштів щоб показати які вони "вдалі" керівники. А за рахунок чого іде ця економія я нписав вище.
теж з Луцька до Лучанин Показати IP 16 Січня 2012 00:03
+1 не думаю що Янукович переживає за плакат в Луцьку. І якби їх не охороняли а тихенько переклеїли то ніхто б більше не закидав фарбою. А так людям забава...
Ніна до Андрій Показати IP 15 Січня 2012 18:18
І як мінімум, фарбою...
читач Показати IP 14 Січня 2012 18:51
лучанину. Сон сивої кобили після новорічної ночі. Йдеться про несприйняття того, кого закидують фарбою чи мазутом, про несприйняття діючої влади. Навіщо вивертати кожуха? Навіщо стільки слів маразму? При чім тут медицина чи "рожа Романюка"? Шкода, що загинув Шимонович...
Лучанин до читач Показати IP 15 Січня 2012 14:24
А от Шимоновича Вам не соромно сюди ще приплітати? Він вже Вам чим завинив що ви його душу чіпаєте? А от щодо того кого тут закидають фарбою, то він, як сказали в "Квартал 95", щодо того ніколи не заморочується. А охорони білбордів забезпечують жополизи, які були завжди, є і будуть, тільки їх ви в упор не бачите. І те що саме вони псують всім життя теж. А якщо це слова маразму, то я подивлюся як він буде справджуватись над Вашим життям найближчим часом. Довідка: діюча влада - всі органи влади без вийнятків, починаючи з Президента і закінчуючи любим вщивим клерком в цих органах, враховуючи мій "маразм" і опозицію теж. Спить далі...
недолучанин Показати IP 14 Січня 2012 19:08
Лучанине, ти маєш рацію (в конторі видали), але ліпше б ти мав кебету. А поки що; цар добрий, от якби не бояри, то вертолітний майданчик давно був би і в Луцьку. А так багато написав! Аж мені тебе шкода.
1 Показати IP 14 Січня 2012 19:41
В нас президент обирається народом і обс...ся народом.Тому що....накерував так.Чи він і Межгір,ї за народ думає?
Анжела Романівна, депутат і педагог Показати IP 14 Січня 2012 22:05
Історія повторюється. Усе як в 2004р. Тоді міліція охороняла бігморди гаранта, але закидали всерівно. І так довго трималися, думала розпочнуть це робити раніше. Пам`ятаю виставку дитячої карикатури у Луцьку на Януковича. У яких тільки позах його наші школярі не малювали! Цікаво, а нині така виставка буде у соціальних мережах? На тему "гарант - очима дітей-переможців всеукраїнських олімпіад", а потім, очима дітей, схильними до девіантної поведінки.
zevs Показати IP 15 Січня 2012 03:06
кожному по заслугах.нащо його вішати з його не потрібними привітаннями.тільки злить нарід-що він жирує в своїх маєтках а люди не мають за що хліба купить--де ж та правда від ненависника гаранта
XLX Показати IP 15 Січня 2012 11:22
Свого часу і борди Ющенка "зафарбовували", але це такою "новиною" не було!:) Подвійні стандарти однако!!!
) Показати IP 15 Січня 2012 15:44
Так что господа украинцы можно подвести неутешительные для вас итоги.Одно простое слово – цугцванг.Что дальше дальше не делал Проффессор дальше только обильные тумаки.ЕС,РФ и пиндосы.Причём то поочерёдно,то все вместе.До тех пор пока вы не начнёте разваливаться на куски.Что-то пшеки подберут,что-то румыны или венгры всякие...но наше мы возьмём...Будете Украинской Республикой в составе РФ...А глэчики и песни спевать...это ради бога...Юльку и Витьков в одну камеру Злющий бросит, к ходорку...Он у них смотрящим будет.
Лучанка Показати IP 15 Січня 2012 17:44
Лучанин, Ви непереживайте за вчителів, їм все залишать, як завжди виїдуть на технічному персоналу, вони ж у нас великі тисячі отримують. а вчителі як сиділи зі своїми доплатами так і будуть з ними сидіти
Ант Показати IP 15 Січня 2012 18:19
) ПНХ
Ніна Показати IP 15 Січня 2012 18:24
От мёртвого осла уши. Получишь у Пушкина. До свидания, дефективный (с)
)) Показати IP 15 Січня 2012 20:22
Этот шапкокрад ради своего благополучия отдаст России всё, что там попросят.Его заигрывание с Европой игра на публику и блеф. Независимая Украина для него - пустое место ИМЕННО НА ЭТОЙ ПОЧВЕ БЛАГОГОВЕЙНО И СЛИВАЮТСЯ САДО-МАЗОХИСТСКОМ ЭКСТАЗЕ ЖУЛЬКА С ЯНЫКОМ! АМИНЬ!
єрс Показати IP 15 Січня 2012 20:23
Ну что, бандерлоги-евроатлантисты, не видать вам теперь Европы, как сала у соседа?
жорік Показати IP 15 Січня 2012 20:25
Янус мав вас всіх в одному місці. Ви програли і тепер зрозуміло, що ви - НІЩО. Ніхто не зробив самоспалення, не пустив кулю в скроню, не викинувся з вікна, не порізав вени, навіть не запив. Ви Януса проковтнули і тепер нема такого лайна, якого б ви не зжерли. Амінь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus