USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У парку – шість нових атракціонів. ФОТО

13 Квітня 2012 13:46
Весняний сезон Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки зустрічає зі значним поповненням. Тут встановили шість нових атракціонів.
Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.
Як розповів директор колективного підприємства «Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки» Віталій Цапюк, в містечку атракціонів відтепер 19 різноманітних розваг. Троє з «новоприбулих» – дитячі атракціони: «Манеж», «Школярик» та новий «Паровоз» (він, до речі, замінить старого).



Ще три – для дорослих: екстремальний атракціон «Міксер-тріо», екстрім-човен «Санта-Марія» та ланцюжкова карусель «Юність».



Новинки пройшли перевірку й запрацюють вони вже на Великодні свята. Проте якихось урочистостей із цього приводу керівництво не планує. Адже атракціони придбані в розстрочку на три роки, тож необхідно економити, аби вчасно за них розрахуватися.

Директор КП «Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки» Віталій Цапюк тішиться, що у Луцьку відтепер діятиме класичний лунапарк. «Тільки не пересувний, а стаціонарний», – наголошує він. Та й перевагою місцевого містечка розваг буде те, що тут ціни на дорослі атракціони – вдвічі, а на дитячі – учетверо дешевші, ніж були у лунапарках, які приїжджали в облцентр минулоріч.
Дирекція сподівається, що кожен відвідувач знайде собі розвагу до душі. Всі атракціони пройшли відповідні перевірки на безпечність, тож у КП чекають на відпочивальників. А для їх зручності потурбувалися про облаштування доріжок та встановили біля каруселей нові лавки. Та й сам атракціонний комплекс має й ілюмінацію, й музичний супровід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Іван Показати IP 13 Квітня 2012 13:54
Шкода, що кліток нема такі класні колись були :((((
Здрасте Показати IP 13 Квітня 2012 14:03
Молодець! Романюку за це респект, якщо не продасть це папікам.
Віктор Показати IP 13 Квітня 2012 14:11
кхм... Вони дійсно нові? Щось не схоже.
Vox populi до Віктор Показати IP 13 Квітня 2012 16:03
Скоріше всього нові для міста, а так б/у. Насторожує...
adams Показати IP 13 Квітня 2012 14:12
А музичний супровід потрібно було б замінити...
Ester Показати IP 13 Квітня 2012 15:16
А отой атракціон з дівчиськом з голим пузом для діток якого віку?...
Кіндрат до Ester Показати IP 13 Квітня 2012 15:20
Це для дорослих
Ester до Кіндрат Показати IP 14 Квітня 2012 19:36
У такому випадку, за моральність дітей, яких у парку найбільше, переживати не доводиться...
Ігор Показати IP 14 Квітня 2012 09:56
Ну в Цапюка і Романюка вже на старості зовсім мозги висохли. Назвати екстрім човен "Свята Марія"? Намалювати якусь голу лахудру і відкрити на Пасху. Але що з комсомольців - атеїстів візьмеш. Бо ж завтра і в церкву попруться.
DMK Показати IP 14 Квітня 2012 17:42
Не атракціони, а пофарбовний металобрухт, котрий конає вже років, а років. Божеупасі якосгось цивілізованого єуропейця завести в цей парк відпочинку та розваг, шок - мінімум - гарантовано
Даша Показати IP 25 Червня 2012 08:21
Що таке кльові каруселькі
Міра Показати IP 1 Серпня 2013 23:10
Катались на нових атракціонах з сім"єю. Жах! Особливо карусель "Міксер" - це просто якась карусель тортур: з величезною швидкістю розкручує так, що дихати не можливо. Музика дуже голосно грає,тому на крик "зупиніть карусель" ніхто не реагує. Спробувала подати сигнал рукою, то ледь руку не відірвало така швидкість, як центрофуга в пральній машині...крім того посадили нас з дитиною 7 років, і не попередили, що карусель екстримальна. На запитання "чому не реагували на сигнали" цей чоловік, що вмикає карусель, щось пробурчав під ніс...Таке враження, що це не карусель, а апарат для випробовування космонавтів! І людина зі слабким серцем чи поганим вестибулярним апаратом може не докататись до кінця...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus