USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Провідну неділю люди не могли виїхати з кладовища

24 Квітня 2012 09:14
Мешканці Луцька, які у Провідну неділю їздили на кладовище у Гаразджі, скаржились на брак громадського транспорту. Втім, у мерії кажуть, що усі маршрути вийшли на рейс вчасно.

Про це йшлося 24 квітня під час оперативної наради у мерії.

Як повідомила начальник відділу звернень громадян Луцької міської ради Лариса Карп’як, до групи оперативного реагування «15-80» за останні два тижні надійшло 34 звернення щодо неналежного руху громадського транспорту в обласному центрі.

Зокрема, за словами чиновниці, у Провідну неділю надходили нарікання від лучан, які не могли своєчасно виїхати із села Гаразджа, де знаходиться міське кладовище.

Карп’як зауважила, що минулого року від лучан надходили слова подяки за належне транспортне сполучення у провідні дні до кладовища у Гаразджі.

«За інформацією працівників управління транспорту та звязку, всі автобуси та тролейбуси вийшли на рейси відповідно до графіка», - сказала начальник відділу звернень громадян.

Вона також додала, що, ймовірною проблемою було перенасичення дороги приватним транспортом, тому й виникали затори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Віктор Показати IP 24 Квітня 2012 09:26
А те, що минулого року на день проводів з інших маршрутів автобуси перекинули на рейси до Гаражджі - вона не пам"ятає?
ursa Показати IP 24 Квітня 2012 09:36
Заторы на дорогах? На ровенской трассе пробки из-за частного транспорта? Смешно. И в городе машин было не больше, чем обычно. Поэтому вероятная причина - перенасыщение кладбища ;)
Виборець-99 Показати IP 24 Квітня 2012 09:59
Ох, і важко транспортна мафія піддається реформації! Не звикли вони до порядку! Толерантність - слабодієвий засіб для позитивних змін у ций галузі...
TFA Показати IP 24 Квітня 2012 10:32
Ні, ну 8 випусків на тролейбусному маршруті 7 - це дуже мало! Добре, якби 8 випусків було б до Київського майдану, а так інтервал був завеликий як для Проводів.
Костянтин Тріль Показати IP 24 Квітня 2012 11:19
Транспортне управління Луцької міськради! Пасажири доводять до вашого відому, що зима вже скінчилася, а ви, схоже, ще й досі у зимовій сплячці! Просинайтеся, мізками своїми вже треба працювати, а не сподіватись на "авось"!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus