USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Рівному хлопець влаштував стрілянину в кафе. Чому, - не пам’ятає

15 Січня 2013 14:00
Рівненський стрілок через сп'яніння не пам'ятає, як розстріляв людей у барі.

Про це інформує УНН.

О 4 годині 20 хвилин до чергової частини Кузнецовського МВ надійшло повідомлення з Володимирецької центральної районної лікарні про те, що до медзакладу госпіталізовано восьмеро людей із вогнепальними пораненнями.

Як з’ясувалося, криваву розправу 22-річний молодик влаштував у приміщенні кафе в одному з селищ Володимирецького району, о пів на дев’яту вечора. Стріляв у вікно. Усі восьмеро постраждалих, віком від 17 до 25 років, саме відпочивали у приміщенні закладу.

Працівники міліції по гарячих слідах затримали стрільця. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Кузнецовського міськвідділу.
Зброю, із якої стріляв підозрюваний — незареєстровану гладкоствольну рушницю – вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.
Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією правопорушення за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

«Зараз із чоловіком спілкуються слідчі. Він каже, що не пам'ятає, що скоїв злочин. Ймовірно, підозрюваний перебував у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомили свідки. Зараз триває експертиза, яка має дати точне визначення стану чоловіка», - повідомили у МВС.

За словами співрозмовника агентства, хлопець прийшов у бар із мисливською рушницею в руках. Працівниця закладу зробила йому зауваження та настояла на тому, щоб він вийшов із приміщення. Чоловік послухався, але, вийшовши, просунув через вікно рушницю та почав стріляти. Саме через те, що зброя була заряджена мисливським шротом, поранення отримали так багато людей, оскільки під час пострілу шріт розлітається.
Чоловіка затримали у нього вдома, куди він повернувся після скоєного. Він одружений, має двох маленьких дітей.

Як повідомляв УНН, постраждалі не отримали серйозних поранень та перебували у стані алкогольного сп'яніння.

«Наразі пораненим надається вся необхідна медична допомога. Медикаментів вистачає. На щастя, ніхто із постраждалих не отримав серйозних поранень. Постріли були здійснені дрібним мисливським шротом. Поранення у постраждалих поверхневі, життєво важливі органи чи важливі кровоносні судини чи нервові закінчення не задіті. Поранення отримали в основному у сідниці та ноги. Тому незабаром всіх поранених, скоріше за все, випишуть з лікарні. Дехто вже зараз проситься додому», - повідомив головний лікар Володимирецької районної лікарні, де зараз знаходяться поранені, Олександр Волочнюк.

Він додав, що всі молоді люди на момент події перебували у стані алкогольного сп'яніння, та навіть після отримання поранень вживали алкоголь.
«Швидка» забрала постраждалих прямо з бару, де ті продовжували вживати алкогольні напої вже після отримання поранень, так би мовити, «заглушали» біль алкоголем. Психічного стресу чи шоку вони також не отримали завдяки алкоголю», - повідомив Волочнюк.

Лікар додав, що всі поранені знають «стрільця», але заперечують, що у них із ним був якийсь конфлікт.
22-річному хлопцю, котрий із мисливської рушниці розстріляв людей в одному з барів селища Володимерецького району на Рівненщині, можуть призначити психіатричну експертизу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
анонімус Показати IP 15 Січня 2013 14:23
Спонсор новини - "Плакучая Ива". "Плакучая Ива" - почувствуй вкус эпохи!
Олександр Показати IP 15 Січня 2013 14:32
Дегенерат-скороспелка, 22 роки, а вже 2 дітей та відстрелити йому я..ця і відпустити до дому хай виховує своє сімейство у постійно п"яному коматозі.
Чеширский Кот Показати IP 15 Січня 2013 16:42
Вывод - состояние постоянного алкогольного опьянения способствует снятию моральных и физических болей.
андрiй76 Показати IP 15 Січня 2013 22:53
Хоть у чомусь догнали Америку.Там у школах стріляють,а у нас в барах.А якщо серйозно,то шкода дітей,у яких такий батько-полудурок.
місцевий2 Показати IP 16 Січня 2013 00:00
У Рівному- не стріляють,бо Рівне-не Чікаго

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus