USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Шиби готуються до виборів

22 Вересня 2010 16:49
У Луцьку на виборах до органів місцевого самоврядування 31 жовтня працюватимуть загалом 70 загальних виборчих дільниць та 10 спеціальних, голосування на яких триватиме з 8 до 22 годин.

Про це 21 вересня повідомив заступник голови Луцької міськради Микола Іванюк на нараді з приводу роботи виборчих дільниць.

Він зазначив, що згідно з законодавством одна виборча дільниця повинна обслуговувати не більше 2500 виборців, тому у порівняні з президентськими виборами кількість дільниць довелося збільшити з 65 до 70.

За два тижні до виборів дільниці працюватимуть у щоденному режимі. За словами Іванюка нині стоїть завдання забезпечити їх належними умовами праці: освітленням, телефонним зв’язком, сейфами або металевими шафами, комп’ютерною технікою аби була змога друкувати протоколи.

За два останніх дні, коли до дільниць завезуть бюлетені для голосування, їх цілодобово охоронятимуть працівники УМВС.

Микола Іванюк додав, що на відмінну від попередніх років, кабінки та тканину після виборів передадуть на збереження установам і організаціям на території яких розміщена виборча дільниця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
БЮТ і ЛМР Показати IP 22 Вересня 2010 21:38
Шиба роздає посади тим , хто всі роки розкрадав комунальне майно. Як показали результати перевірки контрольно-ревізійного управління з листопада 2006 по березень 2008 року державним комунальним підприємством «Молодість», яке тоді очолювала пані МАмосюк С.В. (нині - начальник муніципальної поліції) не було перераховано до міського бюджету 331,46 тисяч гривень фактичних надходжень орендної плати. Про це стало відомо сьогодні, 17 липня, на позачерговій 43-й сесії Луцькради, на якій депутати заслухали виступ директора ДКП «Молодість» Світлани Мамосюк, – повідомив власкор ЗІКу. Були направлені вимоги про усунення виявлених фінансових порушень. «Станом на 1 червня 2009 року директором ДКП «Молодість» Мамосюк С. В. орендна плата до бюджету міста Луцьк не перерахована. Крім того встановлено, що станом на 01.02.2009 року керівництвом ДКП «Молодість» не перераховано до бюджету міста Луцька 938,1 тисяч гривень фактичних надходжень орендної плати», – йдеться у звіті обласного управління ГоловКРУ. Кого наступного поверне до комунальної кормушки перед виборами Шиба??????
Олександр до БЮТ і ЛМР Показати IP 23 Вересня 2010 09:47
Найстрашніша хвороба українців - жаба! От і попереднього коментатора вона задушила. Чув звін та не зна де він!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus