USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

У центрі Луцька поміняли організацію дорожнього руху

24 Січня 2011 19:16
У Луцьку з 1 лютого 2011 року буде змінено організацію дорожнього руху вулицями Кривий Вал та Сенаторки Левчанівської.
Згідно з проектом організації транспортно-пішохідного руху в центральній частині міста, рух транспорту на вулиці Кривий Вал буде здійснюватися в односторонньому напрямку: від вулиці Глушець до вулиці Богдана Хмельницького. На вулиці Сенаторки Левчанівської у зворотньому напрямку: від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Глушець. Про це повідомили в ІАЦ «Луцьк».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Своя Показати IP 24 Січня 2011 20:17
і буде стояти по 10 дОїшників і будуть доїти ще не ознайомлених водіїв, люкс.
LEV Показати IP 24 Січня 2011 21:52
Ідіот придумав проект про організації руху !!! В Луцьку була одна єдина 100 метрівка де можна було погуляти, не боячись, що тебе зібе автомобіль. Що, саме організуємо ))) пробку біля базару )) так вона й так там є ))) Можна здогадатсь в яку сторону будуть повертати автомобілі з "Медведева" - звичайно на зупинку де завжди затори )))).. і буде одна велика "пробка" в центрі Луцька. Коли в міськраді почнуть думати головою ???
Смайл до LEV Показати IP 25 Січня 2011 00:59
+5!!! такі зміни - це величезна дурня. Якщо просто по спостерігати за рухом на Кривому Валу - то стане очевидно, що 75% машин їдуть з вул. Богдана Хмельницкого. Друге - Мєдвєдєва дуже пішохідна вулиця, там від зупинки "Міськрада" йде на базар велика кількість пенсіонерів, як відомо, людей не дуже уважних, тому ДТП з наїздом на пішохода будуть постійні (чи то спосіб залатати дирку у пенсійному фонді?). А те, що перехрестя біля базару нормально проїхати можна тільки в понеділок - взагалі очевидний факт. Яка мета цих змін? Хто провів дослідження та надав реальне обгрунтування поліпшення та розвантаження доріг у центральній частині міста такими змінами? Спочатку треба ліквідувати зупинки транспорту на перехрестях (!!!), де вони апріорі не можуть існувати і реально створюють перешкоди та небезпеку - на "кільці" біля "Променя" чи біля Там-Таму, наприклад. Ну калі це все пріпінеця?
правдолюб Показати IP 25 Січня 2011 09:00
це все идеи "сирожи",треба дати браттям заробити,може поділяться
Читач Показати IP 25 Січня 2011 10:25
І буде Луцьк схожий на Бердичів.
САМ Дурак Показати IP 25 Січня 2011 13:20
Наступним кроком "Нової влади", буде як в старі добрі часи:пустити прямий рух по Вулиці Совєтской, ...ну к медучилищу! А памятник Лесі Українки облагородити автозаправкою, щоб вона шланга тримала!!!
Петро Показати IP 25 Січня 2011 13:33
Справді слушні зміни. Пішоходи хай ходять по тротуару а не по дорозі
нелучанин до Петро Показати IP 25 Січня 2011 22:00
перш ніж прийняти таке"розумне" рішення, треба облаштувати тротуари, але владці по них не ходять, а народ хай скаче, як хоче
я Показати IP 25 Січня 2011 14:39
Хочеться думати що хтось з тих хто приймає остаточне рішення читатиме ці коментарі. дійсно з Левчанівської всі будуть повертати на ліво... затор буде + те що там зараз робиться. вже якщо міняти, то навпаки - з богдана хм на крививй вал-далі на глушець. заторів на тій ділянці вул. глушець нема. а з глушець на снеторки і далі - хемельницького... ггг а може планується ще й знака повісити з левчанівської на глушець - "рух лише наліво"?))) чи " направо поворот забронено???)) ото буде канєшно користь...))
Петро Показати IP 27 Січня 2011 16:59
тротуари там облаштовані. А рух там потрібний там багато установ в т.ч. і офісних.
місцевий Показати IP 4 Лютого 2011 22:50
прошу звернути увагу ДАІ як їздять по вулицях Кривай Вал та сенаторки Левчанівської, в кого "круті номери" або іномарки, їм всерівно як організований рух по цих вулицях,бо вони можуть і поперек дороги їздити.А місцевій владі по такій вулиці, як сенаторки Левчанівської взагалі треба заборонити а не прикриватися банками та судами.
ен. Показати IP 9 Лютого 2011 18:18
Правильно зробили.. бо на Кривому Валу розминутись в дві сторони було нереально, так як половину дороги займають припарковані авто. Там потрібно було вже давно встановлювати односторонній рух, але питання в яку сторону односторонній - це дискусійно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus