USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центрі вибух: під стінами міліції знайшли невідомий пакунок.ФОТО

9 Липня 2013 11:44
Невідомий пакунок знайшли у скверику під стінами Управління МВС України у Волинській області. На місце інциденту прибули представники експертної комісії. Вибухову речовину знешкодили орієнтовно протягом 15 хвилин. У центрі міста пролунав вибух.

Зі слів експертів, залишок вибухової речовини опісля закінчення операції не виявили. На місці вибуху лишився картонний папір, на якому мав місце напис «навчання». Очевидно, правоохоронці практикуються у вправності знешкодження вибухівки.

Як повідомили у прес-групі УСБУ у Волинській області, у Луцьку розпочались антитерористичні навчання.

До навчальних заходів залучені усі регіональні суб’єкти боротьби з тероризмом: Управління СБУ у Волинській області, Управління МВС у Волинській області, обласне управління ДСНС, Луцький прикордонний загін, обласне управління Державної пенітенціарної служби, представники органів влади і управління тощо.

Мета навчання – набуття практичних навичок із проведення антитерористичної операції, перевірка сил та засобів, протидія можливим терористичним загрозам на території області, підвищення ефективності взаємодії суб’єктів антитерористичної діяльності.




















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Інна Показати IP 9 Липня 2013 12:06
З "навчанням" - це міліція перегнула. Нащо робити той транспортний колапс серед білого дня. Вчіться собі деінде. Люди в шоці, ідуть до Варшавки пішки. А водії тролейбусів які "раді" таким навчанням...
Дід Кіндрат Показати IP 9 Липня 2013 12:32
Не там Ви навчання проводите, ой не там.
бред! Показати IP 9 Липня 2013 12:35
Сестра не встигла на потяг через ті навчання. При***ки.
shbyf Показати IP 9 Липня 2013 12:45
Де Ви бачили щоб міліція щось добре для людей робила?
Віктор до shbyf Показати IP 16 Липня 2013 20:56
А ти багато добра зробив сам?
Кіт Показати IP 9 Липня 2013 14:10
Ну зрозуміло що багатьом це спричинило незручності.... Але як можна навчаюсь десь у "полі", потім в разі біди перенести ці навички на центр місця??? при навчанні думаю треба враховувати не тільки теорію, а й реальні буденні умови: транспорт, людей-зівак, перехожих. так, добре що це були навчальні дії, а якби насправді? і щоб тоді казали ті хто їхав в маршрутці біля якої вибухне пакет? згадайте навчання в школі, коли всіх зривали з уроків і виводили на вулицю, було цікаво і повчально, а могли б просто розказати як це робиться....
Paulo Показати IP 9 Липня 2013 14:13
Вже випросили гроші на атитерористичний автомобіль, тепер будуть проводити навчання проти фашистських-тероистів.
123 Показати IP 9 Липня 2013 14:37
Для інни, діду кіндрату,бреді, паші. Спочатку дійсно переконайтесь що "навчання влаштувала" міліція, а потім робіть коментарі.
Сергій Показати IP 9 Липня 2013 15:48
Після подій у Врадієвці отримали наказ провести навчання по темі протидії "виявам народної любові"до влади РИгів і їх вірних псів-насильників.
Сергій Показати IP 9 Липня 2013 16:10
Навчання проводила не міліція.
NANO Показати IP 10 Липня 2013 00:10
думаю в реальних умовах перевертні не підійдуть до підозрілого пакунку
dfg Показати IP 11 Липня 2013 08:53
Грайте в свої ігри вночі, коли лди сплять, не створюйте людям проблем, їх і так у всіх вистачає, в білий день, через вас, ні пройти, ні проїхати, шановні добродії.
Віктор Показати IP 16 Липня 2013 20:53
Це усі такої думки про міліцію поки у них усе добре,а як тільки щось стається то біжать і соплі пускають,"Міліція допоможіть,нас обікрали" або іще щось інше....Навчання потрібні на практиці а не на папері....а якщо комусь прийшлося пройтись ножками,то нічого страшного-корисно для здоровя,попривикали дупи возити......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus