USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У «ВКонтакте» виявили приховані загрози

4 Грудня 2011 16:12
Експерти «Лабораторії Касперського» проаналізували існуючі загрози в соціальній мережі «ВКонтакте» і озвучили основні небезпеки, які підстерігають користувачів популярного ресурсу.
Про це повідомляє УНІАН .
За даними фахівців антивірусної компанії, найбільшу небезпеку для користувачів соцмережі становлять приватні повідомлення від дружніх екаунтів.
Користувачі звикли довіряти контенту, який отримують від знайомих, і, нічого не підозрюючи, досить часто переходять за посиланнями, які насправді поширюються зловмисниками без відома власників зламаних облікових записів.
На другому місці в рейтингу небезпеки фігурують повідомлення у стрічці новин, що містять шкідливі посилання і URL, які ведуть на шахрайські ресурси.
Проведені дослідження показали, що найбільшою популярністю у кіберзлочинців користуються шахрайські схеми, які передбачають відправку жертвою дорогих SMS в обмін на безкоштовний софт.
Фахівці з інформаційної безпеки рекомендують користувачам бути дуже пильними і обережними під час роботи в соцмережах, щоб не потрапити у хитре павутиння зловмисників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Данило Показати IP 4 Грудня 2011 18:08
В Однокласниках в Ленті новин теж трапляються підступні посилання, типу "Клас!", ніби як від друзів...
анонімус Показати IP 5 Грудня 2011 10:51
ви клацаєте по невідомих посиланнях від друзів? проглядаєте рекламу?? ВІДПРАВЛЯЄТЕ СМС ЗА ВІРТУАЛЬНІ РОЗВАГИ??? ви що - дибіли?
tarasick до анонімус Показати IP 5 Грудня 2011 13:00
Раз такі речі існують, значить знаходяться "екземпляри"
Каріна Показати IP 5 Грудня 2011 14:56
не знала, що є ще такі люди, які непроінформовані оцим і досі ведуться.
ввв Показати IP 5 Березня 2012 09:52
Це люди "старшого" віку від 30 до 1024=) які в молодості не знали що таке нет і спам.....сидять в однокласниках....тут бац ссилочка від подруги зі школи.....цок.....і на тобі банер на роб. ст. а ти потім сиди махайся щоб його стерти......це в кращому випадку.....а в гіршому заберуть вашу сторіночку)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus