USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У лучанина правоохоронці виявили «подарунки зі Сходу»

12 Листопада 2014 16:12
Учасник бойових дій з Луцька зберігав вдома гранати Ф-1 та РГД-5, - повідомив очільник волинської міліції Петро Шпига.

Про це йшлося під час прес-конференції в УМВС України у Волинській області 12 листопада.

Як повідомив начальник Управління Петро Шпига, співробітники карного розшуку отримали інформацію про громадянина Луцька, який може переховувати у господарстві вибухові пристрої. Отримавши санкції на проведення обшуків, і вже, власне, під час обшуку правоохоронці виявили у чоловіка чотири гранати Ф-1, дві гранати РГД-5 та шість запалів. Усі ці пристрої передані в НДКЦ, де триває їх дослідження. Відомості внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Чоловік наразі не затриманий.

Зі слів Петра Шпиги, зазначений чоловік раніше до кримінальної відповідальності не притягувався та є учасником АТО. Петро Шпига зауважив, що іноді учасники бойових дій везуть додому такі «подарунки». Наразі працівники міліції відпрацьовують коло осіб, які поверталися із зони АТО разом із лучанином.

Як повідомив головний міліціонер Волині, причетність вказаного учасника АТО до вибухів автівок у Луцьку не підтверджена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
цікаво Показати IP 12 Листопада 2014 16:48
Вчора, ближче до годин 12-ти ночі, півгоротдєла ловило 5-х тіпів всі в спортивних костюмах, трьох в шапках і двох без шапків, які на молоді 8а в когось підломили лопату з 150 рублями і почеберяли в сторону соборності 1-3. Цікаво, чи успішне було сафарі і чи тим двом було не холодно без шапок.
)))) до цікаво Показати IP 12 Листопада 2014 18:49
Так без шапків чи без шапок?
Анонім до цікаво Показати IP 12 Листопада 2014 19:56
нічого не зрозумів.
Всезнайко Показати IP 12 Листопада 2014 22:53
В Аркаши Соломатіна пошукайте і в Паши Данильчука... Сците?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus