USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Волинському державному коледжі технологій та бізнесу ‒ новий комп’ютерний клас*

5 Жовтня 2012 15:54
Напередодні Дня працівників освіти, Всесвітнього дня учителя кандидат у народні депутати по Луцькому мажоритарному округу Ігор Палиця відвідав Волинський державний коледж технологій та бізнесу.

Педагоги навчального закладу та студенти підготували прекрасне свято, виступили з концертом.

Директор коледжу, Станіслав Щеблюк розповів, що нинішній навчальний рік є особливо успішним для закладу, адже на перший курс прийшло здобувати освіту вдвічі більше студентів, аніж випустилося. Педагогам і студентам має бути комфортно навчатися в коледжі, оскільки проведено ремонт приміщень, замінено опалювальну систему, яка стала тепер економнішою. Станіслав Щеблюк від імені свого колективу особливі слова вдячності присвятив Ігорю Палиці, котрий допоміг в облаштуванні коледжу, а також повністю закупив сучасний комп’ютерний клас.

Кандидат у народні депутати Ігор Палиця зазначив, що дві найкращі професії, на його думку, ‒ це лікар і вчитель. Побажав педагогам успіхів і достойних заробітних плат, а учням – знайти своє місце у житті, аби роботодавці шикувалися у чергу за вмілими фахівцями, яких готує волинський коледж.

Благодійник вручив іменні стипендії свого фонду кращим студентам навчального закладу, а директору – «Золотий нагрудний знак», найвищу відзнаку Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, до складу якого входить коледж.

Студентка-другокурсниця Людмила Сливка подякувала Ігорю Палиці за підтримку, надані стипендії, пообіцявши виправдати сподівання, покладені на них.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
! Показати IP 5 Жовтня 2012 15:59
Палиця нормальний чоловік, шо там казати.
? до ! Показати IP 5 Жовтня 2012 16:45
А дві палиці ще краще...
Чеширский Кот Показати IP 5 Жовтня 2012 16:03
Жалко, что выборы "народных" раз в пять лет. Вот так бы каждый год и лавочки, и классы, и спортзалы, и скульптуры, и матпомощь нуждающимся, и много, много чего еще. Пройдут выборы и нафиг мы уже не нужны. После выборов дождь благотворительности иссякнет, а жаль.
Fantom Показати IP 5 Жовтня 2012 16:16
і чого я не сумнівався як тільки прочитав заголовок що Палиця тут знов попалицця )))
Петро Показати IP 5 Жовтня 2012 23:01
У Вас ще немає комп,ютерного класу,дитячої площадочки і навіть свого маленького ЦУМу? Тоді Ігор Палиця йде до Вас!........
Ігор Показати IP 5 Жовтня 2012 23:06
Звернув увагу, що всі повідомлення про Палицю з зірочкою. Я так розумію рекламні (проплачені) статті. Але чомусь ніде небачу розшифровки зірочки?
джинсоград до Ігор Показати IP 6 Жовтня 2012 14:05
все вірно - зірочка, це ПРОПЛАЧЕНИЙ ЗАМОВНИЙ матеріал. тобто палиця за свої гроші сам себе хвалить. але інтернет спільноту такою джинсою обдурити не реально))
вікіпедія до джинсоград Показати IP 6 Жовтня 2012 15:29
Ви взагалі розумієте значення слова "джинса"? джинса - це ПРИХОВАНА реклама. біля заголовку стоїть зірочка, що значить, що це рекламний матеріал. тобто, ніхто не приховує, що це політична реклама. що аж ніяк не може бути джинсою.
вікі2ххх до вікіпедія Показати IP 7 Жовтня 2012 00:47
Справа в тому, що ніхто про зірочку не в курсі, крім певного професійного кола осіб. Матеріал подано не як рекламний, а як новина, тому людині тяжко зрозуміти, що насправді це замовлений рекламний матеріал. І в цілому, Fantom справді підмітив, що після читання заголовку сам матеріал можна не дивитись - нічого нового не буде. До речі, чогось подібні "зіркові" матеріали з'являються тільки на декількох певних сайтах. Волиньпост грошей не бере? Там жодної подібної "новини" про діяльність пана палиці не знайшлось. Чи на заходи запрошують тільки певних однобічних журналістів, щоб інші видання бува не висвітлили новину об'єктивно?
вікіпедія до вікі2ххх Показати IP 7 Жовтня 2012 11:09
http://www.volynpost.com/articles/158-pro-vybory-i-moralnyh-bankrutiv http://www.volynpost.com/articles/156-ne-treba-ih-boiatysia-bo-hto-vony-iakscho-boiatsia-zhinku-olena-golieva http://www.volynpost.com/articles/147-den-pershogo-dzvonyka-groshi-vybory-bahvalstvo там "новини" про іншого кандидата, яких немає більше ніде)) тож Волиньпост теж грошей не цурається. жодного незаангажованого,незалежного ресурсу на Волині немає, є лише різні сфери впливів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus