USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У закоулках Луцька не поменшало малолітніх «гопників»

27 Вересня 2011 16:56
У Луцьку дещо зменшилася кількість злочинів, проте юних злочинців не поменшало.

Про це під час оперативної наради у луцькій мерії у вівторок, 27 вересня, розповів перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук.

Він розповів, що з початку року до вересня в Луцьку зафіксовано 68 злочинів, до яких причетні 43 неповнолітніх.

«Було 33 крадіжки особистого майна. Це такі зустрічі у підворотнях, під’їздах», – зауважив заступник мера.

За аналогічний період минулого року злочинів було більше – аж 100. Злочини скоїли 44 дитини, тобто, майже стільки, як і цьогоріч. Збільшилася кількість 16-18 річних порушників закону, додав Кравчук.

Як зазначалося, на злочини підлітків штовхає здебільшого алкоголь. Тому Кравчук попросив відділ муніципальної дружини ретельніше проводити рейди на торгових точках, де продають спиртне.

«Як тільки продають пиво дітям, до цього закладу приймати самі строгі міри», – сказав Кравчук.

Заступник мера також вважає, що у Луцьку не повинно бути стільки торгових наметів, у яких продають пиво.

«З самого ранку до цих палаток похмелитися йдуть. То який з нього працівник буде?» – обурився він.

Чиновник сказав, що наступного року в Луцьку суттєво поменшає пивних точок на вулицях обласного центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дпз- Показати IP 27 Вересня 2011 17:13
позабирали ті позорні палатки з Бульвару Дружби народів - а то і днем вже пройти страшно- що не крок- то генделик. Цього літа знову 2 підбавили - ото арифметика- поменшає в нього.
Українець Показати IP 27 Вересня 2011 17:23
А що це за слово таке "закоулках"?Українською це звучить просто,закуток.
Лучанка Показати IP 27 Вересня 2011 18:37
...ПОТРІБНО,ЩОБ МІЛІЦІЯ ПРАЦЮВАЛА ЯК СЛІД, ЩОБ ПАТРУЛЬ НЕ БОЯВСЯ ХОДИТИ ПО МІСТУ,А ЇХ БОЯЛИСЯ!Що це таке?Вул. не освітлюються, міліції нема і ось Вам ре-тат Вашої праці!
Вчіть, мля, нашу мову! Показати IP 27 Вересня 2011 20:40
В українській мові немає ніяких "закоулків". Двійочники, як ви вже остогидли з вашим жлобським сайтом. Видаляю його з вибраного. Де вас тільки вчили? Які школи ви закінчували? Каліки-недоріки!
бозя до Вчіть, мля, нашу мову! Показати IP 28 Вересня 2011 00:52
гарно ви людей каліками називаєте... гарно... щиро...
Лучанин Показати IP 27 Вересня 2011 21:08
Який алкоголь? Кожен судить по собі! Матеріальний стан та виховання, яке напряму і залежить від того самого матеріального стану. Якщо в людини немає грошей щоб вдягнутись та поїсти, то відповідно і до дітей менше діла буде. І якщо "грошей кури не клюють", то теж не до дітей і ці мажорики творять що забажають. Так що виходьте, пан Кравчук, з стану алкогольного сп'яніння та почніть про жителів міста дбати, а не про алкоголь - може тоді і порядок настане...
до Лучанина Показати IP 28 Вересня 2011 10:21
Повністю підтримую. Дайте людям достойну зарплату, щоб не думали, чим завтра дітей нагодувати і чим компослуги заплатити, і батьки зможуть більше уваги приділити стосункам у сім'ї, і на дітей звернути увагу...
Киця Показати IP 28 Вересня 2011 10:49
Відкрийте спортивних залів, різних доступних гуртків (не по 250 грн. за місяць) для дітей, і вони не будуть вештатись вулицями. Якщо не заповнити їхні душі чимось добрим, то вони самі заповняться чимось поганим, або взагалі будуть порожніми. Потрібно робити щось конкретне, а не абстрактно балакати про те, що в нас все погано.
saturnandrey Показати IP 28 Вересня 2011 18:26
спортивних майданчиків скільки нових безкоштовних зробили? футбольні поля пробили і позакривали.або що б на них грати треба гроші платити. краще б кожного хто хоче палатку ставити зоюовязали спортивний майданчик згобити і обслуговувати от б діло було!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus