USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Учасники смертельної стрілянини на луцькій автомийці просили про домашній арешт

8 Березня 2019 13:14
Двоє учасників стрілянини на луцькій автомийці, які зараз перебувають у СІЗО, просилися додому. Олександр Барташук та Михайло Ількун, під час судового засідання наполягали на домашньому арешті, бо у них є діти та батьки. До залу суду також прибула вдова загиблого разом з сином.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Михайла Ількуна та Олександра Барташука судять у парі, так як і Тимура Байрамова та Дмитра Нагайчука, котрим кілька днів тому дали два роки умовно, тобто випустили на волю. Цим підсудним замість убивства інкримінують хуліганку. Чоловіки просяться на волю. Скаржаться на здоров’я, згадують про дітей та літніх батьків.

Нагадаємо, у результаті стрілянини на мийці, яка відбулася 5 листопада 2018 року, загинув чоловік. Ще двоє отримали тяжкі вогнепальні поранення.

Ось це на підлозі в кафе лежить щойно застрелений чоловік Ольги, який заїхав випити кави.

Адвокат Барташука від імені свого підзахисного висловлює співчуття вдові Ользі. Проте самі обвинувачені не дуже засмучені трагедією. Усміхнені, виглядають впевнено. Але сьогодні феміда не посміхнулася їм так само як напередодні їхнім колегам, котрих випустили. Ці двоє чекатимуть на рішення суду під вартою. Принаймні таку міру запобіжного заходу їм продовжили.

Суддя Андрій Сівчук, який дав умовно Тимуру Байрамову та Дмитру Нагайчуку, нагадав журналістам про об’єктивність і запропонував задля забезпечення об’єктивності проводити прямі трансляції судових слухань у цій справі.

Детальніше – у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Антон Показати IP 8 Березня 2019 20:54
Кави випити???? Не смішіть!!!! Всі прекрасно знають, що він там робив!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus