USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Учасники ЗНО-2021 зможуть пройти тестування з 5 предметів

14 Вересня 2020 17:25
У 2021 році учасники Зовнішнього незалежного оцінювання зможуть пройти тестування з п’яти навчальних предметів. Водночас, Державна підсумкова атестація буде обов’язковою з української мови, математики, історії України або іноземної мови.

Про це у понеділок повідомила заступниця директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко, передає кореспондент УНН.

«Учасники (ЗНО – ред.) цьогоріч мають право пройти тестування з п’яти навчальних предметів», – сказала Вакуленко.

З її слів, у 2020 році учасники могли пройти тестування не більш як з чотирьох навчальних предметів.

«Маю зазначити, що суттєво змінилась ситуація з Державною підсумковою атестацією. Тож, ДПА цьогоріч для здобувачів повної загальної середньої освіти буде обов’язковою з української мови, математики, з історії України або іноземної мови, а також один з навчальних предметів на вибір», – додала вона.

Як повідомлялося, у 2021 році зовнішнє незалежне тестування (ЗНО) з української мови буде проводитися як окремий тест.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus