USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Учені знайшли комбінацію COVID-вакцин, яка дає високий рівень антитіл

27 Липня 2021 07:40
Учені все ще досліджують комбінації вакцин від коронавірусу. Вони виявили препарати, при змішуванні яких рівень антитіл підвищується в шість разів.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Reuters.

Дослідники з Південної Кореї з’ясували, що при комбінації вакцин AstraZeneca і Pfizer можна досягти високого рівня антитіл в організмі. При цьому спочатку треба пройти імунізацію препаратом AstraZeneca, а потім – Pfizer.

В експерименті взяли участь майже 500 медпрацівників, з яких 100 отримали змішані дози, 200 – отримали дві дози Pfizer, а решта – вакцину AstraZeneca.

Після вакцинації провели дослідження рівня антитіл, згідно з яким у тих, хто отримав комбінацію вакцин рівень захисту від COVID-19 виявився вищим.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я України готує офіційні рекомендації щодо комбінації різних вакцин проти коронавірусу.

Ігор Кузін зазначив, що такі рішення приймаються на основі міжнародних досліджень, рекомендації виробника вакцини та аналізу аналогічного досвіду інших держав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
В. Показати IP 27 Липня 2021 09:06
Комбинатори х...новы
Анонім Показати IP 27 Липня 2021 12:58
США дозволили Україні зберігати вакцину Pfizer в звичайному холодильнику до місяця !! Раніше розморожені капсули з нерозведеною вакциною можна було зберігати в звичайному холодильнику не більше декількох днів, а довготривале зберігання вакцини можливо тільки при мінус 70 градусів Цельсія. Тепер США дозволили Україні зберігати вакцину від коронавіруса компанії Pfizer до одного місяця в звичайному холодильнику після розморожування і до розведення перед ін'єкцією, йдеться в повідомленні на сайті медичного регулятора FDA. До речі, у зв'язку з частими перебоями з постачанням електроенергії громадянам, потрібно слугам народу підготувати законопроект дозволяє населенню зберігати м'ясо, молоко та інші швидко псуючі продукти до одного місяця в звичайному холодильнику.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus